Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло льняное капсулы по 500 мг №50

Код: 58220
Масло льняное капсулы по 500 мг №50
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло льняное капсулы по 500 мг №50

Состав

Олія з насіння льону.

Властивості

Олія з насіння льону - нерафінована олія (Oleum lini), що виготовляється з насіння льону звичайного (Linum usitatissimum) віднесеного до списку лікарських рослин, а також застосовується в харчовій промисловості і народній медицині багатьох країн світу.

Найважливішими компонентами льняної олії є жирні кислоти: альфа - ліноленова кислота - 30% (Омега -3); лінолева кислота - 20% (Омега -6); олеїнова кислота - 10% (Омега -9); інші насичені жирні кислоти - 10%. Вміст насичених кислот 9-11%. Містить вітаміни А, E, мінеральні сполуки, каротиноїди і лігнано.

Вчені вважають, що 30-40 г лляної олії в день повністю задовольняють потребу організму в жирних кислотах.

У народній медицині і традиційної фітотерапії показання до застосування Лляної олії досить великі як для профілактики, так і безпосередньо для лікування.

Біологічно активні сполуки лляної олії мають протисклеротичні, антиоксидантні, проносні, жовчогінні властивості, активізують утворення і виведення жовчі, сприяють виведенню холестерину, стимулюють катаболізм холестерину, нормалізують ліпідний обмін. Використовується при захворюваннях печінки, атеросклерозі, запорах, для нормалізації функціонування серцево - судинної та сечостатевої системи, підтримки імунної системи. Вважається, що систематичне вживання лляної олії в їжу знижує ризик інсульту на 37 %.

Лляна олія і препарати з насіння льону використовуються у профілактиці ракових захворювань. Вже давно визнано, що головне в боротьбі проти цього лиха століття - профілактика, і перш за все, нормалізація процесів метаболізму.

Речовини, що містяться в лляній олії позитивно позначаються на стан шкіри, волосся. Також вони впливають на жировий обмін на слизову шлунково-кишкового тракту, обволікають її тонким шаром, таким чином активізують швидкість просування вмісту кишечника, сприяючи загоєнню ерозій і виразок. І це далеко не весь перелік лікувальних властивостей олії льону.

Показания

В якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ессенціальних поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е і А, з метою нормалізації ліпідного обміну, зниження рівня холестерину в крові, поліпшення функціонального стану печінки, жовчовивідних шляхів, шлунково-кишкового тракту. Позитивно впливає на роботу серцево-судинної та сечовивідної системи. Володіє антиоксидантними, протисклеротичними, проносними, жовчогінні властивості.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, схильність до проносу.

Застереження

Вживати згідно з рекомендаціями фірми-виробника і лікаря-дієтолога. Не використовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування! Не перевищувати рекомендованої добової дози! При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів і перед вживанням добавки дієтичної необхідно проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 3 капсули 0,5 г тричі на день після їжі протягом 2-3 місяців. Можна додавати до страв, що не проходять термічну обробку. При необхідності курс вживання повторюють.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло льняное капсулы по 500 мг №50

По этому товару ещё нет отзывов