Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика зверобоя 20 мл

Код: 62018
Масло растительное Ароматика зверобоя 20 мл
Цена от 66.86 до 112.10 грн

Наличие в 89 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика зверобоя 20 мл

Состав

100% олія звіробою (Hypericum Perforatum Extract).

Опис

Олію звіробою одержують із стебел і квітів звіробою (Hypericum родина Звіробійні (Hypericaceae)) методом екстракції. Рослина росте в Європі, Ірані, Індії, Монголії, Японії, Китаї, Україні, Росії.

Олія звіробою була вельми популярна у наших предків. Її вважали «ліками від 99 хвороб». Наші предки бачили в золотаво-жовтих, п'ятикутних квітах силу сонця, яка могла відганяти темні, злі сили.

Сила «сонячної рослини», на їх думку, приносила світло  в «потьмарений розум». У косметичних цілях олію здавна застосовували як ефективний засіб при  фурункульозі та вугровому висипу.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою усіх типів;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Звіробою» від ТМ «Ароматика» з природним вмістом фіто-антибіотиків, азулена, провітаміну А і вітамінів С, Р, РР, має антимікробні, регенеруючі властивості.

Це ефективний засіб від розширених судин, варикозу (підвищує еластичність і зміцнює стінки капілярів), допомагає усувати зовнішні прояви крововиливів, гематом. Допомагає при стоматиті, пародонтозі, при ураженнях шкіри, опіках, наривах.

У педіатричній практиці засіб застосовується для усунення симптомів грудниці: набряклості і хворобливості сосків у немовлят. Допомагає при діатезі, алергічних дерматитах.

Застосовується при лікуванні запальних процесів шкіри, перешкоджає утворенню рубців, забезпечує швидке зникнення кірки після герпесу, прискорює загоєння пошкоджених тканин. олія звіробою підходить для догляду за жирною і змішаною зневодненою, чутливою шкірою, так як перешкоджає втраті вологи, нормалізує склад гідроліпідного шару шкіри.

Прискорює утворення засмаги на шкірі, доглядає за волоссям жирного типу, посилює ріст волосся, усуває лупу.

Противопоказания

Слід бути обережним із застосуванням олії в періоди активного сонця, оскільки вона робить шкіру чутливішої до агресивних форм сонячного проміння і може спровокувати опік шкіри.

Індивідуальне не сприйняття рослинної олії звіробою.

Способ применения и дозы

Олія звіробою може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими оліями, як базова олія для створення композицій з натуральними ефірними оліями, для збагачення готових косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, бальзамів. Використовується для аплікацій, змазувань, приготування масажних і косметичних сумішей.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Аплікації: ватні тампони та серветки, насичені олією звіробою, прикладають до проблемних ділянок шкіри на 15-20 хвилин раз у день.

Масажна олія: змішати ¼ частина олії звіробою, ½ частина оливкової олії, ¼ частина олії шипшини. Одержаною сумішшю масажувати проблемні ділянки до повного вбирання.

Олія для рук і нігтів: 1 чайна ложка олії звіробою, ½ чайної ложки олії волоського горіха, ½ чайної ложки олії кокосової. Суміш підігріти на водяній бані, потім, масажуючи, втерти в шкіру рук.

Для ванни збільшити олії  пропорційно в 10 разів.  Приймати  10-15 хвилин. Можна використовувати 3-5 разів.

Маска для шкіри обличчя: змішати 2 столові ложки кавуна з 1 чайною ложкою вівсяного борошна (або вівсянку перемолоти), додати ½ чайної ложки олії звіробою. Маску нанести перед сном на 15 хвилин, потім змити теплою водою.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика зверобоя 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: