Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Apivita (Апивита) Органическое масло жожоба 50 мл

Код: 32474
Apivita (Апивита) Органическое масло жожоба 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Apivita (Апивита) Органическое масло жожоба 50 мл

Состав

Це унікальна олія, збагачена вітамінами, білками та мінералами, зволожує, живить та захищає шкірний покрив.
Мінеральний комплекс регулює кількість вологи в тканинах, зменшуючи сухість та лущення шкіри. Вітамінний коктейль робить її еластичною, пружною і підтягнутою. Вітамін Е діє як антиоксидант, нейтралізуючи вплив вільних радикалів та згубний вплив агресивного навколишнього середовища. Білковий комлекс у поєднанні з органічною олією жожоба зміцнює шкіру, зменшуючи кількість зморшок і розтяжок, робить її шовковистою та ніжною.

Легка текстура олії добре вбирається, не залишаючи жирного блиску. Не забиває пори, тому підходить для жирної та проблемної шкіри. Універсальну олію можна сміливо використовувати для масажів, ароматерапії, під час прийняття ванн та інгаляцій.

Способ применения и дозы

Перед застосуванням перевіряти аромат на індивідуальну переносимість. Аромакурниці: 2-3 до на 15 м2. Інгаляції: гарячі (3-5 хв) – 1 к; холодні: 1-2 хв. Аромамедальйони: 1 к. Полоскання: 1 до с 0,5 ч.л. емульгатор (сода, сіль, мед) на склянку теплої води. Ванни: загальні - 2-3 до; теплі сидячі – 1-2 к. Масаж, розтирання: 2-6 до 10 мл транспортної основи. Компреси: теплі масляні - на ділянку травм, болі (3 до 10 мл олії). Краплі в ніс: 1к на 2-3 ч.л. олії звіробою, закопувати по 3-4 краплі в кожну ніздрю 1 раз на 60-90 хв. Збагачення косметичних засобів: 1-3 до 5 мл основи. Косметичний лід: 1к змішати з медом або косметичними вершками (1 ч.л.), розвести в 200 мл води та порційно заморозити. Протирати обличчя, шию, область декольте вранці та ввечері. Внутрішнє вживання: добавка в мед, варення (3-5 до 100 мл), застосовувати по 1 ч.л. суміші 1-4 десь у день. Можна додавати 1 до ранковий йогурт (не менше 100 г). Запивати велику кількість підкисленої води, кисломолочними продуктами, соками. Аромарозчісування: наносити на зубці гребінця.

Регистрационные данные

Инструкция для: Apivita (Апивита) Органическое масло жожоба 50 мл

Производитель: Апивита (Греция)

Регистрация: 05.03.02-03/43267

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Apivita (Апивита) Органическое масло жожоба 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов