Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Ароматика жожоба 50 мл

Код: 62013
Масло растительное Ароматика жожоба 50 мл
Цена от 116.50 до 218.42 грн

Наличие в 340 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Ароматика жожоба 50 мл

Состав

100% олія жожоба (Simmondsia Chinensis Seed Oil).

Опис

Олію жожоба одержують методом холодного пресування з подальшою фільтрацією із насіння вічнозелених кущів симондсії китайської (Simmóndsia chinénsis родина Симмондсієві (Simmondsiaceae)), що росте в посушливих районах південної частини Північної Америки.

Застосовується:

  • для догляду за шкірою всіх типів;
  • для догляду за губами;
  • для догляду за волоссям.

Натуральна рослинна олія «Жожоба» від ТМ «Ароматика» відрізняється високим вмістом вітаміну Е, що визначає його сильну антиоксидантну дію і стійкість до прогоркання при тривалому зберіганні.

Олія підходить для догляду за шкірою будь-якого типу, особливо сухою, пересушеною, запаленою, шкірою, що лущиться. Продукт пом'якшує і додає еластичності проблемній, сухій, огрубілій шкірі, розгладжує зморшки навколо очей.

Також рекомендується для догляду за ніжною шкірою, при попрілостях і висипах, при сухих обвітрених губах, після сонячних ванн, для догляду за шкірою після гоління.

Жожоба допомагає пом'якшувати ущільнені ділянки шкіри на долонях, ліктях, підошвах ніг, використовується для профілактики і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміні маси тіла, при целюліті.

Олія жожоба – один з кращих засобів для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо пофарбованим, сухим і ламким.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії жожоба.

Способ применения и дозы

Олію жожоба використовується в чистому вигляді або додається в кількості від 1-5% до інших рослинних олій (мигдалевої, персикової, абрикосової,  виноградних кісточок та ін.), для збагачення  косметичних засобів (10-15% олії жожоба в креми, лосьйони і 5-10% - у шампуні і бальзами),  а також  як основу для розчинення ефірних олій.

Домашні рецепти від «Ароматики»:

Олія для догляду за шкірою: безпосередньо після прийняття водних процедур або сонячних ванн олія використовується в чистому вигляді у суміші (1:1) з рослинними оліями (авокадо, мигдалевою та іншими рослинними оліями) або як основу для розчинення ефірних олій.

Для щоденного догляду за шкірою будь-якого типу: змазувати шкіру чистою олією жожоба, сумішшю з іншими рослинними оліями (авокадо, мигдалевою, персиковою, абрикосовою та ін.) або  додати до 1-2 столових ложок основи по 1 краплі ефірних олій апельсинової, ліметової, рожевого дерева або трояндової.

Олія навколо очей: використовується в чистому вигляді або з додаванням до 1-2 столових ложок олії-основи по 1-2 краплі ефірних олій трояндової і санталової або неролієвої і ліметової.

Олії для обличчя:

  • краще використовувати олію жожоба в суміші з олією авокадо або  мигдалевою (1:1), як основу до 1-2 столових ложок додати по 1-2 краплі  ефірних олій ліметової, м'яти перцевої, фенхелевої, або неролієвої, сосни сибірської (або альпійської), або  неролієвої, сосни сибірської (або альпійської), ліметової. Змазувати шкіру 1-2 рази на день;
  • аналогічним способом  або у вигляді маски та аплікації. До 1-2 столових ложок основи додати по 1-2 краплі ефірних олій санталової, апельсинової, ромашкової;
  • до 1-2 столових ложок олії жожоба додати  по 1-2 краплі ефірних олій кедрової і каяпутової або лавандової і гвоздичної. Змазувати шкіру 1-2 рази на день.

При втраті еластичності шкіри: змазувати проблемні ділянки олією жожоба або її сумішшю з іншими рослинними оліями, або з додаванням до 1-2 чайних ложок основи  2-3 краплі ефірної олії розмаринової і по 1-2 краплі лавандової, м'яти перцевої і гвоздичної. Цю суміш втирати в проблемні ділянки шкіри.

Для профілактики на 2 столові ложки основи додати по 1-2 краплі ефірних олій лимонної і мандаринової.  Використовувати для втирання і масажу проблемних ділянок шкіри.

Для догляду за губами: до 1-2 столових ложок олії жожоба додати по 1-2 краплі ефірних олій ліметової, мелісової або м'яти перцевої або трояндової і мелісової. Щодня ранком і ввечері наносити олію на губи, злегка масуючи.

Для догляду за волоссям: змазувати злегка втираючи в корені волосся олію жожоба в чистому вигляді за 10-15 хвилин до миття голови. Вимити волосся шампунем, збагаченим олією.

На гребінь: у чистому  вигляді або в суміші  з ефірними оліями: на 1 чайну ложку олії жожоба додати 2-4 краплі ефірної олії іланг-ілангової або ромашкової, або санталової, або апельсинової. Наносити на гребінь і прочісувати волосся 2-3 рази на день.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Ароматика жожоба 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: