Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Мегафлекс крем для суставов 75 г

Код: 84711
Мегафлекс крем для суставов 75 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

боль, воспаление, травматические состояния суставов, сухожилий, связок

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Мегафлекс крем для суставов 75 г

Состав

ПЕГ 400 – 42,751%, ПЕГ 1500 – 39,74%, масло какао – 5%, екстракт масляний прополісу – 5%, ментол – 3%, екстракт імбиру – 2%, екстракт ялівцю – 2%, екстракт перцю червоного – 0,5%, апітоксин – 0,00945%.

Властивості компонентів

Масло какао – містить залізо, магній, калій, йод, цинк, кальцій, хром, олеїнову кислоту (потужний антиоксидант) і природний антибіотик теобромін. Швидко проникає в шкіру, нормалізує кровообіг, обволікає запалені тканини і усуває біль.

Екстракт масляний прополісу – сприяє нормалізації кровообігу в уражених тканинах і стимулює відновлення хрящової тканини, зменшує біль і скутість м'язів, набряклість, прискорює процес регенерації суглобової тканини, повертає рухливість кінцівок.

Ментол – органічна речовина, має заспокійливий і охолоджуючий ефект, допомагає зменшити хворобливі реакції, температуру уражених ділянок і запальні процеси. Сприяє відтоку крові і виведенню токсинів, полегшує дренаж, циркуляцію і м'язове розслаблення, маючи властивості місцевого анестетика.

Екстракт імбиру – має антиоксидантні, протизапальні, знеболюючі властивості, нормалізує кровообіг і справляє зігріваючий ефект, заспокоюючи біль.

Екстракт ялівцю – надає зігріваючий ефект, посилюючи кровообіг у місці ураження, завдяки чому минає біль, набряклість, почервоніння, м'язові спазми.

Екстракт перцю червоного – має яскраво виражену знеболюючу властивість, завдяки вмісту алкалоїду капсаїцину. Покращує кровообіг у суглобах і усуває больовий синдром за рахунок придушення надмірної кількості нейротрансмітера-речовини P, що посилає сигнали болю в мозок. Одночасно має м'яку зігріваючу, відновлюючу дію при дегенеративних захворюваннях хрящової тканини.

ПЕГ 400, ПЕГ 1500 – нейтральний, водорозчинний полімер, який застосовується у косметичній та фармацевтичній промисловості для виробництва мазей, тому що дозволяє створити однорідну кремоподібну основу для кращого і якнайшвидшого вбирання активних речовин засобу.

Показания

для покращення загального стану та з метою профілактики при розтягненнях м’язів, невралгіях, запальних захворюваннях суглобів, радикуліті. Спортсменам для розігріву м’язів, перед тренуванням і змаганнями, а також для відновлення функцій м’язів після надмірних фізичних навантажень.

Корисно знати

Натуральні рослинні компоненти крему мають виражену протимікробну, зігріваючу та протизапальну дію. У поєднанні вони посилюють вплив один одного: сприяють регенерації шкірного покриву, підвищують опір шкіри, зменшують м’язове напруження. Сприяють зменшенню набряків і поліпшенню загального стану шкіри.

Противопоказания

індивідуальна підвищена чутливість до компонентів крему.

Способ применения и дозы

наносити на шкіру тонким шаром масажними рухами 2-3 рази на добу. Рекомендується для щоденного використання.

Перед застосуванням потрібно проконсультуватися з лікарем.

Корисно використовувати при:

– запальних захворюваннях суглобів;

– дегенеративно-дистрофічних захворюваннях суглобів і суглобів хребта;

– запальних захворюваннях навколосуглобових елементів;

– травмах опорно-рухового апарату, забоях, розтягненнях м’язів та сухожиль; 

– больовому синдромі;

– запаленнях нервових корінців;

– після значних фізичних навантажень – для обробки великих суглобів, які зазнали навантаження.

Условия хранения

зберігати в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, за температури від 0? до +25°С та відносної вологості повітря не більше 75%. 

Маса нетто

75 g (г)±4,5 g (г)

Строк придатності

24 місяці з дати виготовлення. 

Дата виготовлення вказана на етикетці.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Мегафлекс крем для суставов 75 г

По этому товару ещё нет отзывов