Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Меноэль Плюс таблетки №30

Код: 86644
Меноэль Плюс таблетки №30
Цена от 931.00 до 1152.73 грн

Наличие в 353 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

климакс

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Меноэль Плюс таблетки №30

Состав

Склад: декстроза, інулін, EstroG-100® комплекс екстрактів з коренів рослин (Cynanchum wilfordii Hemsley, Phlomis umbrosa Turcz. і Angelica gigas Nakai), емульгатор (соняшниковий лецитин), глазуруючий агент (гідроксипропілметилцелюлоза), барвники (оксиди заліза та гідроксиди заліза), антиспікаючий агент (тальк), вологоутримуючий агент (гліцерин), екстракт шафрану (Crocus sativus), холекальциферол (вітамін D), піридоксину гідрохлорид (вітамін B6), птероїлмоноглутамінова кислота (фолієва кислота).

1 таблетка містить:

EstroG-100 ®

175 мг (mg)

Екстракт шафрану

14 мг (mg)

Вітамін D3

5 мкг (µg)

Вітамін В6

0,21 мг (mg)

Фолієва кислота

30 мкг (µg

Опис

 Що таке Меноель ПЛЮС і для чого він потрібен?

меноель ПЛЮС - це дієтична добавка, яка заснована на запатентованому рослинному екстракті EstroG-100® і Affron®, який є надзвичайно високоякісним екстрактом шафрану. Він був спеціально розроблений для жінок у період менопаузи, які страждають від будь-яких, типових для менопаузи, симптомів. 

Які рослинні екстракти містить Меноель ПЛЮС?

EstroG-100® містить екстракти коренів трьох лікарських рослин – Phlomis umbrosa (вогнівка), Cynanchum wilfordii (рослина шовку) та Angelica gigas nakai (дягель червоний).

EstroG-100® показав, що покращує 12 типових симптомів для менопаузи в декількох клінічних досліджень золотого стандарту. Три екстракти лікарських рослин, що містяться в EstroG-100®, вже століттями використовуються в традиційній корейській медицині для підтримки здоров'я жінок у період менопаузи. У дослідженнях екстракт не надав стимулюючого впливу на ріст чутливих до естрогену тканин, таких як клітини молочної залози жінок та слизової оболонки матки.

EstroG-100® був схвалений EFSA (Європейське управління з контролю за продуктами харчування та безпекою), FDA( Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США), Health Canada (Міністерство охорони здоров’я Канади)

Affron® запатентований і стандартизований екстракт шафрану, отриманий з 100% вирощеного в ЄС шафрану з високим рівнем біодоступності.

Чи є Меноель ПЛЮС натуральним продуктом?

меноель ПЛЮС заснований на натуральних речовинах EstroG-100® і Affron®. Усі інші необхідні компоненти також були збережені максимально натуральними.

меноель ПЛЮС є веганським продуктом і не містить ізофлавонів або сої.

Чи викликає Меноель ПЛЮС якісь побічні ефекти?

Застосування меноель ПЛЮС не супроводжується будь-якими побічними ефектами. Також не було повідомлень про побічні ефекти в клінічних дослідженнях меноель ПЛЮС.

Упаковка

30 таблеток. Підтверджено Cертифікатом відповідності умов виробництва вимогам належної виробничої практики (GMP).

 

Показания

Меноель ПЛЮС створений із запатентованого комплексу рослинних екстрактів EstroG-100® і Affron®, який є надзвичайно високоякісним екстрактом шафрану, які природним чином полегшують типові прояви менопаузи, такі як припливи, нічна пітливість, тривога, внутрішній неспокій і розлади сну.

EstroG-100® покращує 12 типових симптомів менопаузи (припливи, безсоння, депресія, втома, парестезія, нервозність, запаморочення, головний біль і серцебиття, артралгія, сухість шкіри ти піхви) науково обґрунтовано декількома клінічними дослідженнями золотого стандарту. Три екстракти лікарських рослин, що містяться в EstroG-100®, вже століттями використовуються в традиційній корейській медицині для підтримки здоров'я жінок у період менопаузи. Він не має негативного впливу на індекс маси тіла (ІМТ).

Affron®: запатентований і стандартизований екстракт шафрану, отриманий з 100% вирощеного в ЄС шафрану з високим рівнем біодоступності

Противопоказания

Застереження

Не рекомендується вживати при індивідуальній гіперчутливості до основних складових речовин; дітям і підліткам віком до 18 років, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінному раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживайте після строку придатності, зазначеного на упаковці.

Перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці на добу або за рекомендацією лікаря.

Вживати під час їжі, запиваючи водою.

Термін споживання: тривалість споживання 1 місяць, у подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Меноэль Плюс таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов