Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Меноквин капсулы №30

Код: 64959
Меноквин капсулы №30
Цена от 181.00 до 312.00 грн

Наличие в 1834 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплекс симптомов при климаксе

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Меноквин капсулы №30

Состав

МЕНОКВІН капсули ЗО шт. Кожна капсула містить:

• екстракт трави пасифлори інкарнатної (Passiflora incarnata) - 50 мг;

• екстракт коріння пуерарії лопатевої (Pueraria lobata) - 50 мг;

• екстракт коріння дуднику китайського (Angelica sinensis) - 50 мг;

• екстракт коріння цимицифуги гроновидної ( Cimicifuga racemosa ) - 30 мг

та допоміжні речовини: орісіл, кальцію стеарат, лактоза, целюлоза мікрокристалічна.

МЕНОКВІН містить збалансований комплекс рослинних гормоноподібних (естрогенних і прогестагенних) речовин, шо стимулюють синтез власних статевих гормонів, шо сприяє попередженню і зменшенню клімактеричних розладів.

1-Іиміцифуга (Cimicifuga racemosa) містить тритерпенові глікозиди, які за рахунок активації рецепторів гіпоталамуса призводять до зниження викиду рилізинг-фактора лютеїнізуючого гормону (ЛГ) і подальшого зниження се¬креції ЛГ передньою долею гіпофіза. Зниження викиду гонадотропінів призводить до усунення проявів клімактеричного синдрому у жінок: припливів, психоемоційних та вегетосудинних порушень, шо виникають у період пре- й менопаузи.

Пуерарія лопастна (Pueraria lobata) містить міроестрол й диоксиміроестрол. Завдяки своїй структурі, шо схожа з естрадіолом, вони мають високу естрогенну активність. Пуерарія містить ізофлавони: дайдзеїн і пуерарін, які мають спорідненість до рецепторів естрогенів, вибірково зв'язуються переважно з ß-естрогеновими рецепторами в організмі жінки і здатні проявляти властивості, характерні для естрогену, тим самим попереджаючи і зменшуючи інтенсивність проявів клімактеричного синдрому. Ізофлавони пуерарії проявляють потужні антиоксидантні властивості, сприяють зниженню тонусу судинної стінки і нормалізації підвищеного артеріального тиску.

Дудник китайський (Angelica sinensis) - жіночий женьшень, містить ефірні масла, макро- і мікроелементи, фенольні сполуки, ß-ситостерин, шо активує ароматазу і сприяє підвищенню рівня власних естрогенів, має гіпохолестеринемічні, гіпотензивні та седативні властивості.

Пасифлора інкарнатна (Passiflora incarnata) містить флавоноїди (вітексин, сапонарін, віценін тощо), мальтол, кумарини, цианоглікозиди тощо. Екстракт пасифлори має седативні й спазмолітичні властивості при станах, що супроводжують клімактеричний період: неврастенії, нейровегетативній дистонії. Заспокоює нервову систему, покращує сон, знімає напругу, депресію.

 

 

Показания

МЕНОКВІН рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування жінок в пременопаузальному періоді і при клімактеричному синдромі для попередження і зменшення емоційних, вегето-судинних розладів (порушення сну, дратівливість, припливи, пітливість) і соматичних порушень (сухість і свербіння в області геніталій, гіперхолестеринемія, диспепсичні розлади).

Противопоказания

Індивідуальна несприйнятливість компонентів, вагітність і період лактації, естроген-залежні гіперпроліферативні процеси.

Побічна дія не виявлена.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу до або під час їжі. Тривалість застосування 1 міс. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ.

Зберігати у сухому, захищеному від світла місці при температурі не више 25°С. Зберігати у недоступному для дітей місці.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

2 роки. Дата закінчення терміну придатності вказана на упаковці.

Перед використанням ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Меноквин капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов