Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Меркана капсулы по 40 мг №60 (10х6)

Код: 56014
Меркана капсулы по 40 мг №60 (10х6)
Цена от 789.99 до 1261.90 грн

Наличие в 5883 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Меркана капсулы по 40 мг №60 (10х6)

Состав

1 капсула містить: активний інгредієнт: запатентований хрящовий колаген неденатурований (натуральний) II типу (110-11™)*-40,0 тд (мг).

Допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна, антиспікаючі агенти: кальцію фосфат, кремнію двоокис аморфний, магнію стеарат; оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 д (г): білки - 12 д (г), вуглеводи - 1 д (г), жири - 3 д (г); 332 кб (кДж) / 79 ксаі (ккал).

Без ГМО.

Показания

Меркана рекомендована у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело неденатурованого колагену (натурального) II типу (ІІС-И™) з метою нормалізації функціонального стану суглобів, зокрема при фізичному навантаженні. Сприяє зменшенню скутості суглобів, покращенню їх рухливості та гнучкості.

Дослідження встановили, що щоденний прийом капсул з 40 мг ІІС-ІІ™ може сприяти полегшенню дискомфорту в суглобах, а також відновленню їх здорової функції та гнучкості. Також дослідженням встановлено, що щоденний прийом капсул з 40 мг ІІС-ІІ™ протягом 90 днів при певних станах (наприклад, що потребують відновлення хрящової тканини) може призводити до більш значущих змін показників, ніж при застосуванні комплексу глюкозаміну (1500 мг/добу) та хондроїтину (1200 мг/добу).

Противопоказания

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Меркана не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність та період лактації.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу натщесерце перед сном, запиваючи склянкою питної води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання 2-6 місяців. Повторний курс можливий за рекомендацією лікаря.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Меркана капсулы по 40 мг №60 (10х6)

По этому товару ещё нет отзывов