Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Метида саше по 2 г №30

Код: 65766
Метида саше по 2 г №30
Цена от 333.48 до 650.80 грн

Наличие в 5960 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Саше

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Метида саше по 2 г №30

Состав

1 саше містить: активні інгредієнти: цитрат магнію – 1970 мг, в перерахунку на елементарний магній – 300 мг, вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид) – 30 мг.

Не містить підсолоджувачів, ароматизаторів, барвників, тому його смак є практично нейтральним (тобто майже не має стороннього смаку). До його складу також не входять добавки синтетичного походження, які покращують розчинність та колір порошку, однак, не мають користі для організму. Смак можна регулювати, використовуючи (за відсутності індивідуальної несприйнятливості) цукор, мед, додавши більше питної води або соку.

Показания

Метида є додатковим джерелом магнію природного походження з високою біодоступністю, сировина для якого видобувається з Мертвого моря і вітаміну В6 (піридоксину гідрохлориду).

Метида рекомендується з метою нормалізації функціонального стану нервової системи при незбалансованому харчуванні або підвищеної потреби в магнії і вітаміні В6 при негативному впливі довкілля, надмірних фізичних і психічних навантаженнях, вагітності, при підвищеній втомлюваності або слабкості, порушення сну, дратівливості, підвищеній збудливості, тривожності, м'язових судомах, відчутті поколювання в м'язах.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість, важкі порушення функції нирок, тяжка артеріальна гіпотензія.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 саше на добу. Вміст 1 саше розчинити в 100–150 мл питної води кімнатної температури або овочевого або фруктового соку, розмішати і випити. Приймати після їжі. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

30 саше в упаковці, порошок в саше по 2,0 г ± 5%.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Метида саше по 2 г №30

24.12.2023

Порошок Метида містить відомі магній +вітамін В6, які я приймаю для зменшення стресу. смак дуже неприємний, але якщо допоможе, то готова приймати далі