Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Микоцид спрей 150 мл

Код: 64323
Микоцид спрей 150 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

грибковые инфекции кожи

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Спрей наружный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Микоцид спрей 150 мл

Состав

Як працює?

Шкіра людини виробляє ундециленову кислоту, яка є компонентом шкірного сала і відповідає за захист шкіри від грибка. Активний компонент Мікоциду - ТETRANYL U є сучасним похідним ундециленової кислоти.

ТETRANYL U:

  • За активністю в рази перевершує ундециленову кислоту.
  • Ефективний відносно всіх грибів - збудників мікозу стоп.

При зовнішньому застосуванні Тетраніл У швидко проникає в шкіру і нігті трансдермальним шляхом, створюючи стійкі протигрибкові концентрації в різних їх шарах.

Має високу фунгіцидну активність щодо трихофітії і епідермофітія навіть в дуже невеликих концентраціях.Володіє фунгіцидною активністю відносно грибів Candida і Aspergillus.

Володіє бактерицидною активністю щодо:

  • Staphylococcus aureus
  • Escherichia coli
  • Pseudomonas aeruginosa

Концентрація TETRANYL U в Мікоціде в рази перевершує мінімальні фунгіцидні концентрації. Мікоцід знищує гриби в зараженій взуття після 3-5 кратної обробки.

Мікоцід спрей: зручна форма

Спрей дозволяє легко розпорошувати Мікоцід як на шкіру, так і на внутрішню поверхню взуття. Спрей дозволяє цілеспрямовано розпорошувати Мікоцід без контакту зі шкірою рук. Механізм розпилювача дозволяє використовувати спрей як вгору ковпачком так і в перевернутому положенні. Під час обробки взуття не потрібно герметезувати і тримати в пакетах 24 години. Після обробки взуття не потрібно провітрювати.

Переваги:

  • Відсутні резистентні форми.
  • Знищує всі гриби, які можуть бути причиною зараження мікозом шкіри і нігтів.
  • Легко наноситься і дозується без контакту зі шкірою рук.
  • Механізм розпилювача дозволяє використовувати спрей як вгору ковпачком, так і в перевернутому положенні.
  • Не містить спирту.
  • Одного флакона вистачає на тривалий період часу профілактичного використання або на обробку декількох комплектів взуття.

Показания

Протигрибкова обробка взуття у хворих мікозом стоп і грибком нігтів; профілактика зараження грибком.

Способ применения и дозы

Для профілактики зараження грибком. Мікоцід розпорошується на поверхню шкіри стоп, нігті, міжпальцеву відразу після контакту з поверхнями і предметами потенційно зараженими грибками.

Для протигрибкової обробки взуття. Мікоцид ретельно розпорошується на внутрішню поверхню взуття щодня на ніч 3-5 днів. Обробку взуття необхідно проводити одночасно з лікуванням грибка, щоб до моменту лікування виключити ризик повторного зараження. Обробці підлягає вся взуття, яка використовувалася після зараження грибком. Для протигрибкової обробки взуття під час тривалого лікування оніхомікозів необхідно обробляти все взуття з періодичністю 1 раз в 2 тижні.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Микоцид спрей 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов