Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Микостоп спрей для ног 150 мл

Код: 76275
Микостоп спрей для ног 150 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Микостоп спрей для ног 150 мл

Состав

Вода, ундеціленамідопропілтрімоніум метосульфат (TETRANYL U), гідрогенізована касторова олія, пропіленгліколь, метилпарабен, етілпарабен, пропілпарабен, бутилпарабен, ізобутілпарабен, ароматична композиція, ЕДТА.

Дія і активні компоненти:

Активний компонент спрею TETRANYL U є сучасним похідним ундециленовой кислоти, яка входить до складу шкірного сала і відповідає за захист шкіри від грибка. TETRANYL U по активності в рази перевершує ундециленовую к-ту і ефективний відносно всіх грибів – збудників мікозу стоп. При розпиленні на поверхню шкіри і нігті МИКОСТОП запобігає зараження мікозом. Обробка взуття забезпечує знищення грибів і виключає ризик повторного зараження від власної взуття.

Показания

  • профілактика зараження грибком після контакту з потенційно зараженими предметами і поверхнями (басейни, пляжі, лазні, прокат ковзанів і т. п.)
  • протигрибкова обробка взуття

Переваги:

  • знищує всі гриби, які можуть бути причиною зараження мікозом шкіри і нігтів стоп;
  • спрей легко наноситься і дозується без контакту з шкірою рук;
  • механізм розпилювача дозволяє використовувати спрей як вгору ковпачком, так і в перевернутому положенні;
  • не містить спирту;
  • одного флакона вистачає на тривалий період часу профілактичного використання або на обробку декількох комплектів взуття.

Способ применения и дозы

  • для профілактики зараження грибком МИКОСТОП розпорошується на поверхню шкіри стоп, нігті, міжпальцеві проміжки відразу після контакту з поверхнями та предметами, що потенційно зараженими грибками;
  • для протигрибкової обробки взуття МИКОСТОП ретельно розпорошується на внутрішню поверхню взуття щодня на ніч протягом 3 – 5 днів. Обробку взуття необхідно проводити одночасно з лікуванням грибка, щоб до моменту лікування виключити ризик повторного зараження. Обробці підлягає вся взуття, яка використовувалася після зараження грибком.

Условия хранения

Спрей у флаконі об'ємом 150 мл.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Микостоп спрей для ног 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов