Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Микозан спрей противогрибковый, 80 мл во флаконе

Код: 54890
Микозан спрей противогрибковый, 80 мл во флаконе
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Микозан спрей противогрибковый, 80 мл во флаконе

Состав

вода, бетаін, пантенол, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, полігліцерил-3 капрілат, ментол, ментіллактат, пропандіол, лаурилсульфат натрію, лаурил 8-сульфат натрію, полівінілпіролідон, саліцилова кислота, ПЕГ-4 амід насіння рапсу, клімбазол, гідроокис натрію, лаурилсульфат магнію, олеат сульфат натрію, лаурил 8-сульфат магнію, олеат сульфат магнію.

МІКОЗАН® Захисний протигрибковий спрей: - створює невидимий бар’єр для проникнення спор грибів - водонепроникний - має швидку адсорбуючу дію не залишаючи масляних розводів - зволожує та живить суху шкіру - відновлює природну захисну функцію шкіри - сприяє зникненню неприємних запахів, має швидкий дезодоруючий ефект

Показания

МІКОЗАН® Захисний протигрибковий спрей призначений для попередження грибкового ураження шкіри ніг впродовж 12 годин в місцях підвищеного ризику (басейни, сауни, спортзали, переодягальні), для людей із діабетичною хворобою, для попередження повторного грибкового ураження шкіри ніг.

Противопоказания

Протипоказання до застосування: не призначений для застосування у дітей молодше 4 років та вагітних жінок.

Застереження при застосуванні: Лише для зовнішнього застосування. Не наносити на пошкоджену шкіру. У разі виникнення алергічної реакції варто припинити використання. Не використовувати після завершення терміну придатності, який вказано на етикетці.

Способ применения и дозы

Для оптимального захисту використовувати двічі на день розпиляючи на суху шкіру ніг. Особливу увагу варто приділити зоні між пальцями ніг. Після миття рекомендовано нанести повторно. Після безперервного використання впродовж 30 днів рекомендовано зробити перерву на 3-5 днів.

Условия хранения

Форма випуску: флакон 80 мл у формі спрею.

Термін придатності після відкриття:

Використати протягом 12 місяців з моменту першого відкриття.

Умови зберігання: в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при кімнатній температурі від +15 °С до +25 °С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Микозан спрей противогрибковый, 80 мл во флаконе

По этому товару ещё нет отзывов