Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Минокс (Minox) 5 лосьон-спрей 50 мл фл. №1

Код: 65297
Минокс (Minox) 5 лосьон-спрей 50 мл фл. №1
Цена от 308.00 до 420.90 грн

Наличие в 33 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

аллопеция, облысение по мужскому типу

Область применения

трихология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Минокс (Minox) 5 лосьон-спрей 50 мл фл. №1

Состав

Гліцерин, екстракт кропиви, міноксидил 5%, молочна кислота, етиловий спирт, аромокомпозиція.

Діючі компоненти:

  • Міноксидил 5%: стимулює ріст волосся та допомагає у боротьбі з його випадінням. Міноксидил є одним із найбільш досліджених, безпечних та випробуваних інгредієнтів для росту волосся.
  • Екстракт кропиви: цей природний інгредієнт відомий своєю спроможністю стимулювати ріст волосся, зміцнювати корені та покращувати циркуляцію крові в шкірі голови.
  • Молочна кислота: допомагає регулювати рівень pH шкіри голови та забезпечує легкий ефект ексфоліації, видаляючи мертві клітини і сприяючи здоровому росту волосся.

Показания

MinoX 5 - універсальний лосьйон для росту волосся. Підходить чоловікам (як базовий засіб для старту) та жінкам (як посилений засіб для досвідчених користувачів).

Формула заснована на міноксидилі (концентрація 5%). Він виступає в ролі стимулятора росту волосся.

Збільшує товщину волосся і перешкоджає випаданню. Сприяє рівномірному росту у всіх зонах.

Рекомендуємо, якщо у Вас:

  • повна відсутність росту бороди;
  • андрогенетична; дифузна алопеція;
  • випадіння/порідіння  волосся.

Спрей-лосьйон MinoX5 - новітній інноваційний засіб для боротьби з випадінням волосся у чоловіків українського виробництва. Його було розроблено україно-польським підприємством для ослабленого, з підвищеним випадінням, волосся. Це перший негормональний засіб, вироблений на території України, до складу якого входить міноксідін. Засіб має судинорозширювальний ефект, запобігає і зупиняє випадання волосся, стимулює природне живлення волосяних цибулин та активно впливає на природний ріст нового волосся. Лосьйони-спреї від випадіння волосся MinoX пройшли всі необхідні випробування і мають відповідні експертні висновки. Також наявний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи Міністерства охорони здоров'я України, який підтверджує відповідність препарату встановленим медичним критеріям безпеки.

MinoX 5 посилює ріст волосся у чоловіків і здатний за короткий час поліпшити ситуацію з їх випадінням, а при довгостроковому застосуванні - ефективно протистояти алопеції. Слід враховувати, що кращий ефект буде отриманий, якщо вдатися до цього засобу одразу ж після виявлення перших ознак такої патології. Почавши використовувати Мінокс в перші 3 роки після початку інтенсивного випадіння волосся, ви зможете домогтися практично 100% результату.

Такий відмінний результат став можливим завдяки високій концентрації активного компоненту - міноксідіна, який не тільки сприяє поліпшенню циркуляції кровотоку в шкірі, а й зменшує руйнівний вплив на волосяні фолікули дигидротестостерона. У чоловічому варіанті Мінокс міститься 5% такої активної речовини. 

Препарат пройшов комплексні дослідження і сертифікований (має висновок СЕС України та Європейський Сертифікат якості ISO 9001:2015). 

Способ применения и дозы

  • Тільки для зовнішнього застосування. Перед вживанням збовтати.
  • Наносимо лосьйон 2 рази на день: на сухі, чисті ділянки шкіри голови, за допомогою розпилювальної насадки (6-8 натискань).

*Піднесіть дозатор максимально близько до шкіри голови. Наносити необхідно саме на шкіру, а не на волосся. Якщо ви наносите на волосся, то міноксидил просто висохне на ньому, та ефекту не буде.

  • Також можна наносити за допомогою піпетки – 1 мл за сеанс, разом – 2 мл на день.
  • Лосьйон не можна змивати. Дочекайтеся, поки він сам висохне і вбереться в шкіру.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Минокс (Minox) 5 лосьон-спрей 50 мл фл. №1

По этому товару ещё нет отзывов