Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Nestle NAN 4 Optipro (Нестле Нан 4 Оптипро) 400 г

Код: 33270
Nestle NAN 4 Optipro (Нестле Нан 4 Оптипро) 400 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Область применения

детство

Форма выпуска

Продукты питания

Разрешено

для детей

Детям с

с 18 месяцев

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Nestle NAN 4 Optipro (Нестле Нан 4 Оптипро) 400 г

Состав

молоко знежирене, сироватка молочна демінералізована, мальтодекстрин, рослинні олії (ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, соняшникова, соняшникова з високим умістом олеїнової кислоти, кокосова), жир молочний, лактоза, цитрат кальцію, емульгатор лецитин соєвий, цитрат калію, олігосахарид 2'FL, жир риб'ячий, фосфат калію, вітаміни (С, Е, пантотенова кислота, ніацин, тіамін (вітамін В1), А, В6, рибофлавін (вітамін В2), фолієва кислота, К, біотин, D, В12), регулятор кислотності гідроксид калію, сульфат заліза, сульфат цинку, культура біфідобактерій Bifidobacterium lactis (біфідобактеріум лактіс) (не менше 1х10[6] КУО (CFU)/г(g)), сульфат міді, йодид калію, селенат натрію. Запаковано в захисному середовищі.

NAN® 4 OPTIPRO® - спеціально розроблена суха дитяча молочна суміш для харчування дітей від 1,5 року, містить цілий комплекс необхідних вітамінів та мінералів, ОМЕГА 3 жирні кислоти, а також унікальну комбінацію інгредієнтів:

  • Олігосахарид грудного молока°
  • Оптимізований білок
  • Пробіотик

° 2’FL (2’-фукозилликтоза) - олігосахарид, структурно ідентичний найбільш поширеному виду олігосахаридів грудного молока,

Способ применения и дозы

1. Перш ніж приступити до приготування суміші, вимийте руки.
2. Ретельно вимийте поїльник. Прокип’ятіть його впродовж 5 хвилин. Залишайте накритим до використання.
3. Прокип'ятіть питну воду і потім остудіть до 37 ?С.
4. Керуючись таблицею годування
налийте точну кількість теплої води в прокип’ячений поїльник. Потім додайте точну кількість мірних ложок порошку відповідно до віку Вашої дитини. Для приготування суміші використовуйте лише мірну ложку, заповнену без гірки.
5. Переконайтеся, що ложка суха і сховайте її в банку. Після приготування суміші банку з порошком слід щільно закрити і зберігати в сухому прохолодному місці.
6. Збовтайте поїльник з сумішшю до повного розчинення порошку. Перед годуванням перевірте температуру

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Порцію суміші слід готувати безпосередньо перед годуванням. Точно дотримуйтесь інструкції з приготування. Частина, що залишилася після годування не підлягає зберіганню і подальшому використанню. Під час годування необхідно підтримувати дитину, щоб вона не захлинулась.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Використання некип'яченої води і некип'ячених пляшечок, а також неправильне зберігання, транспортування, приготування і годування можуть призвести до несприятливих наслідків для здоров'я дитини.

ВАЖЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ

Для харчування дітей раннього віку краще грудне вигодовування. Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Грудне вигодовування має тривати якомога довше. Перед тим як прийняти рішення про штучне вигодовування з використанням дитячої суміші, зверніться за порадою до лікаря.

Рекомендовані в таблиці обсяги споживаної суміші і частота годувань можуть варіюватися в залежності від індивідуальних особливостей дитини. Будь ласка, проконсультуйтеся з фахівцем.

*Для збереження кількості живих бактерій кип'ячену воду слід остудити приблизно до температури тіла (37?) і потім додати сухий порошок.

**Примітка: для приготування суміші необхідно використовувати прикладену мірну ложку, заповнену без гірки. Розведення неправильної кількості порошку - більшої чи меншої в порівнянні з кількістю, зазначеною в таблиці, може призвести до зневоднення організму дитини або порушення його живлення.

Зазначені пропорції можна змінювати без поради медичного працівника.

***Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж вводити будь-які нові продукти в раціон дитини. Якщо лікар порекомендував вам більш раннє введення нових продуктів, скоротіть споживання суміші відповідно до рекомендацій. Потреби дитини можуть варіюватися в залежності від віку. Примітка: уникайте тривалого зберігання при високих температурах.

Условия хранения

До і після відкриття продукт зберігати за температури не вище 25 ? і відносної вологості повітря не більше 75%. Після приготування суміші упаковку з продуктом слід щільно закрити. Після відкриття вжити протягом 3-х тижнів, не рекомендується зберігати в холодильнику.

Регистрационные данные

Инструкция для: Nestle NAN 4 Optipro (Нестле Нан 4 Оптипро) 400 г

Производитель: Нестле (Швейцария)

Регистрация: 05.03.02-03/30850

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V06) Питательные продукты общего назначения

(V06D) Другие питательные продукты

(V06DF) Заменители молока

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Nestle NAN 4 Optipro (Нестле Нан 4 Оптипро) 400 г

По этому товару ещё нет отзывов