Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Молокоотсос Canpol (Канпол) Basic ручной, 12/205

Код: 62471
Молокоотсос Canpol (Канпол) Basic ручной, 12/205
Цена от 699.00 до 1102.18 грн

Наличие в 2466 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Молокоотсос Canpol (Канпол) Basic ручной, 12/205

Состав

Молоковідсмоктувач ручний Basic від Canpol Babies - неймовірно простий у використанні і збірці. Невелика кількість елементів дозволяє легко мити і збирати його.

  • Воронка особливої форми - для кращого прилягання до грудей
  • Масажна насадка - делікатно масажує груди, забезпечуючи комфортне зціджування
  • Ергономічна ручка - дозволяє використовувати молокоотсос без додаткових зусиль
  • Стійка підставка під пляшечку

Ручний молоковідсмоктувач Basic підходить для пляшечок Canpol Babies як з вузькою, так і з широкою шийкою.

Не містить Бісфенол-А.

Комплектація:

  • Молоковідсмоктувач;
  • Пляшка для годування 120 мл;
  • Силіконова соска від 3 міс;
  • Адаптер для пляшечок з вузькою шийкою;
  • Ущільнювальний диск для зберігання молока в пляшечці;
  • Корпус з масажною насадкою;
  • Втулка для з'єднання корпусу і пляшки;
  • Сумочка для зберігання молоковідсмоктувача.

Показания

Ручний молоковідсмоктувач Basic інтуїтивно зрозумілий і простий у збірці та використанні. Це ідеальне рішення для мам, які час від часу зціджують молоко. Невелика кількість елементів молоковідсмоктувача полегшує утримання його в чистоті.

Ручний молоковідсмоктувач Basic завдяки адаптеру підходить для всіх пляшечок Canpol babies з широким і вузьким горлечком.

Способ применения и дозы

Перед першим і кожним наступним використанням молоковідсмоктувача та усіх інших елементів вимийте, промийте та продезінфікуйте їх, обдавши окропом або простерилізуйте в паровому стерилізаторі. Після дезінфекції зачекайте, доки окремі частини молоковідсмоктувача охолонуть. Не складайте корпус, коли деталі ще теплі або вологі, оскільки насос може погано працювати. Перед зціджуванням молока ретельно вимийте руки та переконайтеся, що молоковідсмоктувач вимитий, продезінфікований та зібраний відповідно до інструкцій. Перевірте уважно, чи правильно встановлені усі частини молоковідсмоктувача. Щоб зцідити молоко, помістіть сосок глибоко у воронку і притисніть силіконову насадку до грудей, щоб вона щільно прилягала. Інакше зціджування не буде ефективним, і ручка не повернеться у вихідне положення під час витягування. Не знімайте масажну насадку з воронки – вона стимулює відтік молока. Під час зціджування має створюватися вакуум, який є умовою правильної роботи молоковідсмоктувача. Ритмічно рухайте ручку молоковідсмоктувача. Молоко буде витікати з грудей швидше, якщо під час зціджування трохи нахилятися вперед (у цій позі, коли у мами переповнені груди, краплі молока часто витікають з грудей, не стискаючи ареолу). Не забувайте тримати пляшку вертикально. Після зціджування молока відкрутіть корпус молоковідсмоктувача, розберіть його на частини і промийте в теплій воді з м’яким миючим засобом, а потім ретельно ополосніть. Ретельно висушіть всі елементи на тканині або сушці для пляшок.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Молокоотсос Canpol (Канпол) Basic ручной, 12/205

По этому товару ещё нет отзывов