Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Моринга Йоруба капсулы №30

Код: 53583
Моринга Йоруба капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Моринга Йоруба капсулы №30

Состав

1 капсула містить:
Порошку листя морінги маслянистої  (Moringa oleifera) 300 мг (mg)

Склад: порошок листя морінги маслянистої (Moringa oleifera), наповнювач (целюлоза мікрокристалічна), антиспікаючий агент (діоксид кремнію); оболонка капсули: желатин, харчові барвники (діоксид титану, оксид заліза, індигокармін).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100г добавки: білки-15,0 г (g), вуглеводи -1,1 г (g), жири – 0 г (g); 64,4 ккал (269,4 кДж).

Без ГМО. 

Науково доведені властивості компонентів дієтичної добавки.

Згідно загально-доступним літературним джерелам, листя морінги маслянистої, що входять до складу Морінга-Йоруба багаті білками, вітамінами, мінералами, бета-каротином та іншими біоактивними сполуками, включаючи харчові волокна, флавоноїди, фенольні кислоти, алкалоїди, каротиноїди, ізотіоціанати, глюкозинолати, дубильні речовини, сапоніни, оксалати та фітати (Лалас et al., 2017; Leone et al., 2015; Ma, Ahmad, Zhang, Khan, & Muhammad, 2019).

Вітамін А (ретинол) - відіграє ключову роль у багатьох фізіологічних процесах, таких як зір, розмноження, ембріональний ріст і розвиток, імунна компетентність, диференціація клітин, проліферація клітин і апоптоз, підтримання епітеліальної тканини та функції мозку. (Leone A. et al. 2015).

Вітаміни групи В - тіамін (В1) важливий кофермент у метаболізмі вуглеводів, бере участь у функціонуванні нервової системи; рибофлавін (В2) входить до складу флавінових коферментів (флавінмононуклеотиду та флавінаденіннуклеотиду), які беруть участь в окисно-відновних реакціях, є каталізатором процесів клітинного дихання; ніацін (В3) бере участь в метаболізмі жирів, протеїнів, амінокислот, пуринів, тканинному диханні, глікогенолізі, синтетичних процесах (Leone A. et al. 2015). 

Вітамін С - (кислота аскорбінова) бере участь в окисно-відновних процесах. Приймає участь у синтезі і метаболізмі багатьох сполук, таких як тирозин, фолієва кислота та триптофан, гідроксилювання гліцину, проліну, лізину карнітину та катехоламіну. Це сприяє перетворення холестерину в жовчні кислоти, а отже, знижує рівень холестерину в крові та підвищує всмоктування заліза в кишечнику. Вітамін С діє як антиоксидант, захищаючи організм від різних шкідливих впливів вільних радикалів, забруднюючих речовин та токсинів (Leone A. et al. 2015). 

Вітамін Е (токоферол) - фізіологічний антиоксидант, що захищає клітинні мембрани від пошкодження, стимулює синтез гему та багатьох білків (Leone A. et al. 2015).β-каротин - є попередником вітаміну А, також має властивості антиоксиданта. У висушених листках, кількість більше, ніж в моркві, гарбузі та абрикосі (Leone A. et al. 2015).

Фенольні сполуки (флаваноїди, фенольні кислоти, глюкозинолати) - найбільш поширений клас біологічно активних речовин рослинного походження. В організмі людини і тварин ароматичні кільця не синтезуються, а надходять разом з рослинною їжею та включаються до складу багатьох життєво необхідних фенольних сполук – адреналіну, тироксину, серотоніну (Войцехівська О. В., 2015). Феноли – важлива складова харчового раціону людини у зв’язку з їх високою антиоксидантною активністю. Флавоноїди (Апігенін, Даїдзеін, Епікатехінин, Тонін, Геністин, 

Ізорамнетин, Кемпферол, Лютеолін, Мірицетин, Кверцетін, Рутін) - найчисельніша і найбільш вивчена група рослинних фенолів, беруть участь в окисно-відновних процесах, реакціях імунітету, зумовлюють протизапальну, сенсибілізуючу, протипухлинну, радіозахисну дію. Більшість флавоноїдів, особливо катехіни, мають високий рівень антиоксидантної активності. Останнім часом установлена гіпоглікемічна дія флаваноїдів (Георгиевский В.П., 1990). Морінгінін покращує чутливість тканин до інсулину, що сприяє утилізації глюкози, хлорогенова кислота пригнічує глікогеноліз та глюконеогенез в печінці (Leone A. et al. 2015).

Листя Moringa oleifera містять такі фітостероли, як β-ситостерол. Ці сполуки можуть зменшити засвоєння кишечника харчового холестерину (Jain et al., 2010).

Листя морінги маслянистої сприяють нормалізації рівня лептину в крові, що сприяє зниженню апетиту (Hanaa H. Ahmed at all. 2014).

Кілька досліджень показали, що листя морінга мають потенціал інгібувати активність α-амілази та 
/ або α-глюкозидази, важливих ферментів, відповідальних за перетравлення вуглеводів у кишечнику (Adisakwattana & Chanathong, 2011; Azad et al., 2017).

Ряд досліджень продемонстрували, що споживання листя моринги знижує рівень глюкози в крові. Запропоновані в цих дослідженнях механізми гіпоглікемічного ефекту листя моринги включають пригнічення активності α-амілази та α-глюкозидази, збільшення надходження глюкози в м'язи та печінку, пригнічення надходження глюкози з кишечника, зниження глюконеогенезу в печінці та збільшення секреція та чутливість до інсуліну. Більше того, споживання листя моринги не виявило несприятливих наслідків у розглянутих дослідженнях(Ahmad J. at all., 2019)

Показания

Морінга-Йоруба® може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (вітаміни А, С, Е, групи В, каротиноїди, поліфеноли, флавоноїди, алкалоїди, глюкозинолати, дубильні речовини, сапоніни оксалати, фітати) з метою створення умов для нормального обміну речовин і нормального функціонування імунної та ендокринної систем. 

Складові екстракту морінги сприяють підтримці нормального рівня цукру крові, ліпідного профілю та захисту ліпідного шару клітинних мембран від руйнуючої дії вільних радикалів.

Противопоказания

Дієтична добавка Морінга-Йоруба® призначена лише для дорослих.

Вживання дієтичної добавки протипоказано при індивідуальній чутливості до її компонентів, у дитячому віці до 18 років, під час вагітності та лактації. Не слід застосовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед споживанням слід проконсультуватися з лікарем. Слід враховувати, що морінга потенційно може проявляти протизаплідні властивості (у жінок). Не перевищувати рекомендовану добову дозу. 

Не є лікарським засобом

Способ применения и дозы

Дорослим по 2 капсули на добу під час прийому їжі, або за рекомендацією лікаря. Термін вживання визначає лікар індивідуально.

Условия хранения

Мінімальний термін придатності: краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці,

Термін придатності

36 місяців.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С. 

Форма випуску

капсули з масою вмісту 303 мг (mg) ± 7,5 %; по 30 або по 60 капсул у картонній пачці.

 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Моринга Йоруба капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов