Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Моринга Осокор капсулы 500 мг №60

Код: 81533
Моринга Осокор капсулы 500 мг №60
Цена от 178.00 до 345.10 грн

Наличие в 51 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Моринга Осокор капсулы 500 мг №60

Состав

Діюча речовина - порошок листя морінги - 300,0 мг (mg); допоміжні речовини: лактоза, цукрова пудра, крохмаль, хлорид натрію, аеросил, кальцію стеарат.

Властивості

Листя морінги багаті природними речовинами: флавоноїдами, вітамінами B1, B2, B3, B6, C, E, A, мікроелементами, фенольними смолами, аміно- і жирними кислотами. У харчовому раціоні листя морінги корисні людям, ослабленим після довгої хвороби, при анемії, занепокоєння, депресивних станах і нападах тривожності. Включають Морінгу до складу харчового раціону в програмах корекції ваги для активізації обмінних процесів і підтримки оптимального рівня глюкози в крові. Прийом екстракту морінги у вигляді дієтичної добавки - це можливість збалансувати харчовий раціон.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова (поживна) цінність г (g): білки - 0,8 г (g), жири - 1,25 г (g), вуглеводи - 90,5 г (g). Енергетична цінність (калорійність) 100,0 г (g): 1599,6 кДж (kJ), (376,45 ккал (kcal)).

Показания

Може бути рекомендована в якості додаткового джерела біологічно активних речовин рослинного походження (вітаміни А, С, Е, групи В, каротиноїдів, поліфенолів, флавоноїдів, дубильних речовин). Сприяє активізації регенеративних функцій і загальному зміцненню організму.

Перед вживанням рекомендується порадитися з лікарем.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вік до 12 років, вагітність і період лактації.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсулі на добу, запити водою.

Термін застосування: тривалість прийому становить 30 днів, за рекомендацією лікаря доза і курс прийому можуть бути збільшені.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником різноманітного, збалансованого харчування і здорового способу життя. Не є лікарським засобом.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 0 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%, зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Моринга Осокор капсулы 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов