Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Мультифлу капсулы №30

Код: 67622
Мультифлу капсулы №30
Цена от 250.00 до 349.40 грн

Наличие в 395 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

астенические состояния, профилактика простуды

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Мультифлу капсулы №30

Состав

МУЛЬТИФЛУ™ – це комплексний засіб на основі екстрактів Ехінацеї та Пеларгонії для підвищення опірності організму та зміцнення імунітету при сезонних застудних станах.

Ехінацея пурпурна є розповсюдженим рослинним імуномодулятором. Володіє протизапальним ефектом, сприяє утворенню антитіл, має антимікробні та антибактеріальні властивості.

Пеларгонія, окрім безпосередньої протимікробної та противірусної дії, зміцнює імунітет, особливо його неспецифічну ланку, захищає слизові оболонки дихальних шляхів і горла, допомагає виведенню збудників хвороб і зайвого слизу.

Цинк є одним з найважливіших для організму людини мікроелементів. Достатня кількість цинку сприяє зміцненню імунітету, захисту від застудних захворювань та інфекцій.

Вітаміни С, Е, А підвищують специфічну і неспецифічну резистентність організму, чинять активну антиоксидантну дію.

Склад

1 капсула (700 мг (mg)) містить: активні інгредієнти: вітамін С (у вигляді L-аскорбінової кислоти) – 250 мг (mg), екстракт ехінацеї пурпурової (Echinacea Purpurea) – 100 мг (mg), вітамін Е (у вигляді D-альфа-токоферилацетату) – 20 мг (mg), екстракт пеларгонії очиткової (Pelargonium Sidoides) - 20 мг (mg), цинк (у вигляді цинку глюконату) – 10 мг (mg), вітамін А (у вигляді β-каротину) – 3 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювачі: глюкоза (декстроза), кальцію цитрат, магнію цитрат; розпушувачі: кальцію стеарат, крохмаль кукурудзяний, кремнію діоксид; оболонка капсули: желюючий агент?желатин; барвник: титану діоксид.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г (g) продукту: білки – 27,24 г (g), вуглеводи – 15,03 г (g), жири – 0,3 г (g); 171,8 ккал (kcal) / 719 кДж (kJ).

Показания

Застосовувати в якості дієтичної добавки для дорослих як додаткове джерело вітамінів для сприяння підвищенню опірності організму та підвищенню імунітету при сезонних застудних станах. Має загальнозміцнюючі властивості. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Діти до 12 років, жінки в період вагітності та лактації, індивідуальна непереносимість компонентів.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану дозу для добового застосування. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі двічі на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Капсулу не розжовувати. Тривалість застосування становить від 1 до 2 місяців.

Условия хранения

Форма випуску

Капсули № 30.

Маса нетто 1 капсули: 700 мг (mg) ± 5 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +5 ºС до +25 ºС в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки.

Дата виробництва відповідає номеру партії і вказана на упаковці.

Добавка дієтична до раціону харчування. Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Мультифлу капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов