Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Мяты перечной листья листья 50 г пачка, с внутр. пакетом

Код: 26046
Мяты перечной листья листья 50 г пачка, с внутр. пакетом
Цена от 33.50 до 62.00 грн

Наличие в 49 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Мяты перечной листья листья 50 г пачка, с внутр. пакетом

Состав

Листя м’яти перцевої містять олію ефірну (2-3 %), до складу якої входить ментол, пінени, лимонен, феландрен, цинеол та інші терпеноїди, крім цього містяться флавоноїди, кислота урсолова і олеанолова, бетаїн, каротин, гесперидин, речовини дубильні, кислоти органічні, мікроелементи

Фармакологічна дія

Підвищують секрецію травних залоз, збуджують апетит, пригнічують процеси гниття і бродіння у травному каналі, знижують тонус гладеньких м’язів кишечнику, жовчно- та сечовивідних шляхів, підвищують виділення жовчі, виявляють седативну і слабку гіпотензивну дію.

Показания

М'ята перцева викликає подразнення нервових закінчень, збуджуючи холодові рецептори. У відповідь на це поверхневі судини звужуються, а внутрішні розширюються. Ефект – послаблення або усунення больового синдрому.

Листя м'яти перцевої має корисні властивості: регулювати артеріальний та венозний кровообіг, протидіяти підвищенню внутрішньочерепного тиску та перенаправляти відтік крові на зовнішні вени. М'ята перцева гальмує процеси бродіння та гниття, покращує роботу травних залоз і проток підшлункової залози, стимулює перистальтику. Має антисептичну, сечогінну, седативну, проносну дію.

Завдяки вмісту ефірної олії м'ята перцева пригнічує життєдіяльність ряду спороутворюючих бактерій та золотистого стафілокока. Виявляє жовчогінну дію з активним виведенням холестерину і холатів, посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм і нормалізує обмін речовин.

М'ята перцева входить до складу багатьох лікувальних препаратів різного спектру дії. Листя м'яти перцевої приймають у вигляді настоїв при безсонні, істерії та невралгії; призначають у кардіологічній практиці як стимулятор серцевої діяльності, для покращення кровообігу та як атеросклеротичний засіб. М'яту активно застосовують при захворюваннях верхніх дихальних шляхів та ОРЗ, використовують у лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту: гастритів, колітів, метеоризму, нудоти, проносу, блювоти і закрепу. Також м'яту п’ють при печії і підвищеній кислотності, болях в ШКТ, втраті апетиту та сповільненому травленні.

М'яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститів, гепатитів та жовчнокам’яної хвороби. Широко використовуються її корисні властивості у стоматології.

Листя м'яти перцевої — популярний засіб для поліпшення стану волосся. М'ята в косметології використовується у вигляді настоянки і настою, а також у складі косметичних засобів. Такий настій м'яти перцевої корисний для росту волосся, допомагає подолати лупу, додає гладкості, блиску та шовковистості.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Мяты перечной листья листья 50 г пачка, с внутр. пакетом

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: