Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

NOW L-тирозин капс. 500 мг №120

Код: 74997
NOW L-тирозин капс. 500 мг №120
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для NOW L-тирозин капс. 500 мг №120

Состав

L-тирозин - амінокислота, яка регулює гормональний фон, синтезується в організмі людини з феніламіно. Тирозин називають гормоном «настрою», так як він бере участь у виробленні меланіну, дофаміну і норадреналіну. Брак тирозину в організмі впливає на рівень норадреналіну і призводить до депресивних станів. Тирозин важливий для нормального функціонування наднирників, гіпофіза щитовидної залози. Прийом препаратів, що містять тирозин Нау фудз, нормалізує апетит, відкладення жирів, знижений тиск. Прийом препаратів, що містять тирозин, при тривогах, втоми, зниженому тиску, головних болях, звикання до препаратів, допомагає усунути всі ці симптоми і поліпшити самопочуття. Тирозин Нау фудз також покращує пам'ять, сон, знімає фізичну і м'язову втому при заняттях спортом. Застосовується для лікування фенолкетануріі. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.

Інші інгредієнти: желатин (капсула), стеарат магнію (рослинний джерело) і стеаринова кислота (рослинний джерело).

Способ применения и дозы

по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі. Можна застосовувати в поєднання з NOW L-фенілаланін і ацетил L-карнітин.

Попередження: Особам із захворюваннями щитовидної залози (гіпертиреоз), меланоми, які приймають інші препарати - перед прийомом звернутися до лікаря.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о NOW L-тирозин капс. 500 мг №120

По этому товару ещё нет отзывов