Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Набор для инфузии Exadrop Neutrapur с Intrafix Air и воздух. вент., без ПВХ, 150 см

Код: 58096
Набор для инфузии Exadrop Neutrapur с Intrafix Air и воздух. вент., без ПВХ, 150 см
Цена от 186.90 до 328.50 грн

Наличие в 176 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Набор для инфузии Exadrop Neutrapur с Intrafix Air и воздух. вент., без ПВХ, 150 см

Состав

Інфузійна терапія, як ефективний метод лікування різних захворювань, широко застосовується в клінічній практиці. Інтенсивність сучасного лікування, використання високоактивних ліків, які комбінуються в тандеми різної складності, можуть бути пов'язані з ризиком розвитку ускладнень у пацієнта. На перший погляд така процедура, як встановлення системи для інфузії здається дуже простою. Але, як показує практика, вона пов'язана зі складнощами і дискомфортом не тільки для пацієнтів, а й для медперсоналу. Але рішення є. Набір для інфузії Exadrop Neutrapur з Intrafix Air і повітряною вентиляцією допоможе позбутися складнощів, що виникли.

Хоча може здатися, що цей набір дуже простий у використанні і його функціонал обмежений, то практика показує, що це далеко не так. Застосування інноваційних технологій зробило цей набір по-своєму унікальним і ефективним, доповнивши його деякими деталями.

Перше, чим набір відрізняється від інших своїх аналогів, це наявність регулятора швидкості. Ця невелика деталь допоможе оптимізувати роботу системи. Позбавлення від частого повторного регулювання швидкості - не потрібно перевіряти роботу системи через кожні 10 хвилин. Одноразова установка швидкості діє тривалий час. За допомогою набору для інфузії Exadrop Neutrapur з Intrafix Air можливий контроль за процесом інфузії незалежно від властивостей магістралі та точне відтворення параметрів під час відновлення інфузії - не потрібно встановлювати швидкість наново.

 Ковзний затискач для короткочасного переривання інфузії дуже зручний, якщо потрібно ненадовго зупинити систему. Після її запуску не доведеться переналаштовувати швидкість. Вона буде тією ж, яку виставили спочатку за допомогою регулятора;

Герметичне гвинтове з'єднання з системою - зручне і практичне рішення для збереження стерильності.

Друга перевага системи - це повітряна вентиляція. Це говорить про те, що в конструкції присутній повітрозабірний клапан резервуара інфузійної системи. Система забезпечена водонепроникною мембраною для очищення повітря. Завдяки цій функції навіть маленькі бульбашки повітря моментально виводяться із системи інфузії, що стає 100% гарантією відсутності ризику виникнення повітряної емболії.

Під час виготовлення складових набору використовували трубний матеріал Neutrapur. Без застосування ПВХ. Довжина системи з повітряною вентиляцією становить 150 см.

Регистрационные данные

Инструкция для: Набор для инфузии Exadrop Neutrapur с Intrafix Air и воздух. вент., без ПВХ, 150 см

Производитель: Б. Браун Мельзунген АГ, Германия

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Набор для инфузии Exadrop Neutrapur с Intrafix Air и воздух. вент., без ПВХ, 150 см

По этому товару ещё нет отзывов