Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нанодермікс От Прыщей 10 мл

Код: 56704
Нанодермікс От Прыщей 10 мл
Цена от 136.00 до 197.99 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Жидкости наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нанодермікс От Прыщей 10 мл

Состав

Активні діючі речовини: азелаїнова кислота, оксид цинку, саліцилова кислота, а також рослинні екстракти та ефірні масла.

Опис

NanoDermix - засіб профілактичний для проблемної шкіри обличчя. Це швидкодіючий висококонцентрований засіб локальної дії, яке прискорює зникнення запальних елементів. Він миттєво зніме набряклість і позбавить від неприємного відчуття дискомфорту. Незабаром ви повернете своїй шкірі чистоту і свіжість, а також уникнете утворення нових вогнищ запалення.

Проблемна шкіра - це неприємне явище в будь-якому віці. Як би ретельно і дбайливо ви не дбали про свою шкіру, все одно на ній періодично виникають різні запалення і прищики. Найчастіше власники жирної і чутливої ??шкіри з відчаєм пробують все нові і нові засоби поліпшити стан шкірних покривів. З точковим засобом від прищів NanoDermix ви зможете швидко позбутися від цих неприємностей

Властивості

Азелаїнова кислота має кератолітичний, антимікробний і протизапальний ефект. Зменшує утворення комедонів. Надає противугреву дію.

Цинку оксид має антимікробні, протизапальні, антисептичні властивості. Підсушує, зменшує секрецію шкірного сала. Використовується для профілактики гіперкератозу, комедонів.

Екстракти календули і ромашки мають протизапальну, бактерицидну дію. Відбувається поліпшення епітелізації шкіри.

Ефірні масла допомагають зволожити шкіру, запустити в ній процеси природного омолодження, нормалізувати вироблення шкірного сала.

Саліцилова кислота ефективно працює проти бактерій, що викликають появу запалень, забезпечує зміцнення місцевого імунітету шкіри, надає легкий знеболюючий ефект. Крім того, ця речовина відлущує ороговілий шар шкіри, дозволяючи антисептичним інгредієнтам проникати глибше, тим самим підвищуючи ефективність використання косметичного засобу.

Гліцерин - зволожуючий компонент. Він також грає захисну роль для шкіри, так як зберігає вологу в її клітинах.

NanoDermix ідеально підходить для шкіри дорослих з локалізованими дефектами. Діє на причину появи запального елемента. Має подвійну дію: м'яко підсушує запалену ділянку, місцево регулює вироблення шкірного сала, купіруючи запалення.

Показания

Швидко усуває недоліки шкіри і запобігає утворенню нових висипань. NanoDermix від прищів для локального нанесення на проблемні ділянки обличчя завдяки високих концентрацій активних компонентів швидко ліквідує прищі, вугрі. Зменшує почервоніння і заспокоює шкіру в зоні прищів.

Результат: запалена ділянка заспокоюється, почервоніння швидко зникає. Запальний елемент зменшується в об'ємі і зникає під впливом засобу. Поверхня шкіри вирівнюється. Недоліки шкіри зменшуються.

Противопоказания

Алергія і індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів засобу.

Способ применения и дозы

Відкрити зовнішню і внутрішню кришки флакона і ретельно розмішати вміст флакона дерев'яним аплікатором (вкладений в упаковку). Наносити на очищену шкіру локально на запалення, уникаючи зони навколо очей.

Нанести ввечері на проблемні ділянки і залишити для впливу на ніч. Можливо повторне нанесення засобу протягом дня для прискорення зникнення запального елемента. Продукт гіпоалергенний. Виключно для зовнішнього застосування. Не призводить до утворення комедонів.

Перед використанням проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в сухому місці при температурі від + 5°С до + 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців.

Термін придатності після відкриття флакона - 6 місяців.

Регистрационные данные

Инструкция для: Нанодермікс От Прыщей 10 мл

Производитель: Артмик Групп (Украина, Одесса)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нанодермікс От Прыщей 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов