Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нанодигал супп. №10

Код: 69477
Нанодигал супп. №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

вагинит, кольпит, вагиноз

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Суппозитории ректальные/вагинальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нанодигал супп. №10

Состав

1 супозиторій містить метадигалові кислоти у вигляді рослинних танінів, калію йодид, аскорбінова кислота; допоміжні речовини: поліетиленоксид-1500, ланолін безводний.

Нанодігал® - це комбінований рослинний препарат з вираженою імуномоделюючою, імуностимулюючою та антиоксидантною дією, володіє знеболюючим і протизапальним ефектами, зокрема - зменшує набряки, біль і запалення при перенесених хірургічних втручаннях в гінекологічній сфері, на органах малого тазу в урології та проктології. Нанодігал® як протизапальний препарат в гінекології застосовується при комплексній терапії уражень шийки матки, запальних процесів в придатках і інших суто жіночих захворюваннях, використовується для швидкого відновлення слизової оболонки піхви після діатермокоагуляції та інших методів хірургічного втручання, у післяпологовий період. Дія компонентів Нанодігал® спрямована на нівелювання запальних процесів з супутнім усуненням больового синдрому, набряклості та іншої характерної симптоматики. Ефективність полягає в здатності до придушення процесів утворення і трансформації арахідонової кислоти, що провокують розвиток запалення. Нанодігал® застосовується при комплексній терапії соматичних і хроніічних захворювань органів малого тазу, для стимулювання регенерації та покращення загоєння слизової оболонки піхви та шийки матки після гінекологічних операцій та у післяпологовий період, після пологових травм, криодеструкції, після транс вагінальних операцій на матці, після операцій на сечовивідній системі у жінок та чоловіків, для зменшення больового синдрому, що супроводжує ряд гінекологічних захворювань та захворювання чоловічої статевої системи.

Показания

У гінекології: кольпіти, вульвовагініти, ерозії шийки матки, дисплазія шийки матки,  гострі інфекційні ураження жіночої сечостатевої системи, гінекологічні захворювання вірусного або грибкового характеру, захворювання органів малого тазу в хронічній формі, запальних станах піхви, після гінекологічних операцій та у післяпологовий період, і як профілактичний засіб для жінок при інтимному догляді у відпустках, відрядженнях, відвідуванні басейнів і т.п.

У проктології: коліти, поліпоз товстого кишечника, парапроктити, тріщини прямої кишки.

В урології: поліпи сечового міхура, аденома передміхурової  залози, пієлоцистити.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів препарату.

Способ применения и дозы

Залежно від призначення вагінально або ректально по одному супозиторію 1-2 рази на день впродовж 2-3 тижднів. Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Термін придатності

24 місяці.

Умови зберігання

У захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі від 0 ºС до 25 ºС. Не допускається зберігання біля опалювальних приладів.

Упаковка

10 супозиторіїв в упаковці.

Не є лікарським засобом. 

Засіб профілактично-гігієнічний на основі танінів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нанодигал супп. №10

По этому товару ещё нет отзывов