Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Напиток Кофейный Растворимый С Протеинами И Углеводами 3 В 1 Energy Drive пакет №10

Код: 33714
Напиток Кофейный Растворимый С Протеинами И Углеводами 3 В 1 Energy Drive пакет №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

похудение и детоксикация

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Напиток Кофейный Растворимый С Протеинами И Углеводами 3 В 1 Energy Drive пакет №10

Состав

Склад (1 саше): мальтодекстрин – 8,16 г, протеїн – 1,02 г, кава натуральна розчинна – 3,4 г, вітамінний премікс (вітамін А (бета-каротин) – 2805 МО, вітамін С – 850 мкг, біотин – 2,55 мг, вітамін В1 – 2,55 мг, вітамін В2 – 2,55 мг, вітамін В6 – 5,1 мг, вітамін В12 – 17 мкг, нікотинова кислота – 8,5 мг), допоміжні речовини: сорбіт.

Енергетична цінність (калорійність) в 1 саше: 41,2 ккал / 172,38 кДж.

Пригнічує відчуття голоду
-    Підвищує енергетичний рівень організму
-    Контролює масу тіла
-    Спалює жири

   Харчування відіграє дуже важливу роль в процесі схуднення. Найчастіше за неправильне харчування ми незабаром розплачуємося отриманням зайвих кілограмів. Це відбувається через те, що в нашому раціоні харчування недостатньо вітамінів та необхідних мікроелементів. Наш організм змушує нас спожити більше їжі, сподіваючись отримати додатково необхідні елементи. Організму для нормального функціонування необхідно безліч вітамінів, мінералів і мікроелементів. Особливо важливо зберігати баланс поживних елементів при схудненні. Адже, маючи на меті схуднути, люди найчастіше зменшують калорійність свого харчування, але разом з калоріями скорочується і надходження в організм корисних речовин, що не кращим чином позначається на здоров'ї.
   Численні дослідження засвідчили, що втрата ваги значно прискорюється, коли найбільша частина спожитих калорій надходить з протеїну. Білок будує і підтримує мускульну масу. Він виступає будівельними цеглинками для гормонів і нервової системи, а також є необхідним елементом для постійного оновлення клітин. Безліч людей вірять у те, що вживання дуже низькокалорійної їжі є правильним шляхом до схуднення. На жаль, обмежуючи себе в калоріях, Ви одночасно обмежуєте себе в необхідному протеїні, що, безумовно, негативно позначиться на життєво важливих органах.
   Достатня кількість високоякісного білка є життєво необхідною в процесі клітинного харчування. Білок використовується для будівництва і відновлення м'язових волокон, а саме вони найактивніше спалюють калорії. Чим більше у нас м'язів, тим більше ми спалюємо калорій навіть у стані повного спокою! Захищаючи свої м'язові волокна, Ви робите процес схуднення набагато простішим і ефективнішим. Це дасть вражаючий результат. М'язи не лише допоможуть схуднути, але і зупинять наступне збільшення запасів жиру! Напій кавовий розчинний з протеїнами та вуглеводами «3 в 1 «Energy drive» засвоюється швидше, ніж тверда їжа, і потрапляє до ваших м'язів швидше. Ця доза протеїну додає прискорення Вашому метаболізму, що допомагає процесу схуднення.
   Часті дієти викликають у людей постійне бажання «зірватися» і з'їсти щось солодке. Амінокислоти, такі як триптофан з протеїну, допоможуть організму виробляти необхідну кількість серотоніну. Він зменшує потяг до солодкого без будь-яких побічних ефектів. Така властивість цього кавового напою робить його незамінним для ласунів.
   Напій кавовий розчинний з протеїнами та вуглеводами «3 в 1 «Energy drive» дозволить Вам відчути насичення набагато швидше, сповнивши організм повноцінним білком і кофеїном для заряду бадьорості. Ви зможете утриматися від шкідливих перекусів і обжерливості, які заважають Вашому прагненню зменшити вагу. Натомість Ви отримаєте гарний настрій, високу працездатність, розумову і фізичну активність, зменшення відчуття голоду.Також напій збагачений високим вмістом необхідних вітамінів. Вітамінний премікс, який входить до складу напою кавового розчинного з протеїнами та вуглеводами «3 в 1 «Energy drive», насичує організм вітамінами. Наш організм має одну не дуже корисну властивість для тих, хто худне: якщо певних вітамінів не вистачає, то замість того, щоб спалювати жир, організм його накопичує для запасу.
   Завдяки насиченому вмісту вітамінів у поєднанні з кофеїном Ви зможете відчувати себе повним енергії протягом усього часу до досягнення бажаного результату. У наш час кулінарних спокус і нездорової їжі варто зробити послугу своєму організму і полегшити процес позбавлення зайвих кілограмів за допомогою напою кавового розчинного з протеїнами та вуглеводами «3 в 1 «Energy drive».

Противопоказания

Застереження щодо вживання певними категоріями населення: підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

розчинити вміст одного саше (1 порції) у склянці 100-150 мл гарячої води та ретельно перемішати. Приймати дорослим по 1-2 склянки на день. Приймати дорослим у вигляді напою 1-2 порції на добу. За смаком можна додати замінник цукру або знежирене молоко.

Условия хранения

Умови зберігання: в сухому місці за температури від мінус 5°С до плюс 25°С, за відносної вологості повітря не більше 75%.

Термін зберігання: 24 місяці з дати виготовлення.

Сертифіковано Міністерством Охорони Здоров'я України

Регистрационные данные

Инструкция для: Напиток Кофейный Растворимый С Протеинами И Углеводами 3 В 1 Energy Drive пакет №10

Производитель: Евро Плюс ЧП (Украина, Днепр)

Регистрация: 05.03.02-04/58146

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Напиток Кофейный Растворимый С Протеинами И Углеводами 3 В 1 Energy Drive пакет №10

По этому товару ещё нет отзывов