Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Apivita (Апивита) Натуральне масло календулы 50 мл

Код: 32477
Apivita (Апивита) Натуральне масло календулы 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Apivita (Апивита) Натуральне масло календулы 50 мл

Состав

Про унікальні цілющі властивості календули було відомо ще нашим предкам, які використовували ці сонячні квітки в медичних цілях або для догляду за шкірою. Ще давньогрецькі лікарі використовували квітки календули для лікування запальних захворювань, а слов'яни збирали квіткові композиції з рослини для домашнього оберега.

Олія календули сьогодні широко використовується в косметології. Найбільш ефективна вона при запальних процесах і пошкодженнях шкірного покриву. Проникнувши до шкіри, активні компоненти олії підсилюють захисні функції епідермісу. Календула - добревідомий антисептик, який допомагає покращити процеси регенерації клітин шкіри, усуває подразнення, почервоніння і висипання, сприяє швидкому загоєнню пошкоджених тканин.

Способ применения и дозы

Перед застосуванням перевірити аромат на індивідуальну переносимість. Аромакурильниця: 2-3 краплі на 15 м2. Інгаляції: гарячі (3-5 хв) - 1 крапля; холодні: 1-2 хв. Аромамедальони: 1 крапля. Полоскання: 1 крапля на 0,5 ч.л. емульгатора (сода, сіль, мед) на склянку теплої води. Ванни: загальні - 2-3 краплі; теплі сидячі - 1-2 краплі. Масаж, розтирання: 2-6 крапель на 10 мл транспортної основи. Компреси: теплі олійній - на область травм, болю (3 краплі на 10 мл олії). Краплі в ніс: 1 крапля на 2-3 ч.л. олії звіробою, закрапувати по 3-4 краплі в кожну ніздрю 1 раз на 60-90 хв. Збагачення косметичних засобів: 1-3 краплі до на 5 мл основи. Косметичний лід: 1 краплю до змішати з медом або косметичними вершками (1 ч.л.), розвести в 200 мл води і порційно заморозити. Протирати обличчя, шию, область декольте вранці і ввечері. Внутрішнє вживання: добавка в мед, варення (3-5 крпалі до на 100 мл), застосовувати по 1 ч.л. суміші 1-4 рази на день. Можна додавати 1 краплю в ранковий йогурт (не менше 100 г). Запивати великою кількістю підкисленої води, кисломолочними продуктами, соками. Аромарозчісування: наносити на зубці гребінця.

Регистрационные данные

Инструкция для: Apivita (Апивита) Натуральне масло календулы 50 мл

Производитель: Апивита (Греция)

Регистрация: 05.03.02-03/43267

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Apivita (Апивита) Натуральне масло календулы 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов