Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нефробам Baum Pharm капли ор. по 100 мл

Код: 81827
Нефробам Baum Pharm капли ор. по 100 мл
Цена от 289.00 до 289.00 грн

Наличие в 1897 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

инфекции мочевыводящих путей, уретрит, цистит, пиелонефрит

Область применения

урология

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нефробам Baum Pharm капли ор. по 100 мл

Состав

На 100 мл (ml): активні інгредієнти: естракт трави золототисячнику звичайного (Centáurium) – 6 г (g), екстракт кореня любистку лікарського (Levisticum officinale) – 6 г (g), екстракт листя розмарину лікарського (Rosmarínus officinális) – 6 г (g), екстракт кореня хвощу польового (Equisetum arvense) – 3 г (g), екстракт плодів ялівця звичайного (Juníperus commúnis) – 3 г (g), екстракт кореня кульбаби лікарської (Taráxacum officinále) – 3 г (g), ефірна олія ялиці -200 мг (mg), вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) – 50 мг (mg); допоміжні речовини: глюкозний сироп, мальтодекстрин, калію сорбат.

Показания

Застосовувати за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин для сприяння покращення стану організму та для профілактики захворювань нирок та сечовивідних шляхів у дорослих.

Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Діти до 18 років, вагітність та період лактації, хвороби шлунку, алкоголізм, індивідуальна непереносимість будь-яких компонентів продукту.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослим по 40-50 крапель 3 рази на добу, запиваючи достатньою кількістю питної води. Тривалість застосування становить 1 – 2 місяці, якщо лікар не призначив інакше.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану дозу для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря. Не впливає на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 10 ºС до 25 ºС в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Після відкриття дієтичну добавку можна застосовувати протягом 6 місяців.

Під час зберігання крапель можливе випадання осаду або помутніння у зв’язку з вмістом натуральної рослинної сировини. Наявність осаду чи помутніння не впливає на якість добавки дієтичної.

Форма випуску

Краплі оральні у флаконі з пробкою-крапельницею об’ємом 100 мл (ml) ± 7% в картонній коробці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нефробам Baum Pharm капли ор. по 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов