Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нефрофит-Таб таб. 0,85г №60

Код: 53789
Нефрофит-Таб таб. 0,85г №60
Цена от 191.90 до 376.50 грн

Наличие в 280 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Нефрофит-Таб таб. 0,85г №60

Состав

Фармакологічні властивості.

Нефрофіт-ТАБ складається з 9 лікарських рослин з високою біологічною активністю, дія яких спрямована на досягнення діуретичного ефекту, підвищення азотовидільної функції нирок. Позитивно впливають на депураційну функцію нирок.

Комплекс біологічно активних речовин (глікозид - арбутин, флавоноїди, фенольні кислоти, кумарини та інші), що містяться в даних рослинах, сприятливо впливають на роботу нирок.

Лікарські рослини в складі Нефрофіт-ТАБ мають сечогінну, протизапальну, антибактеріальну і легким салуретичну властивостями. Компоненти фитопрепарата містять: вітаміни / провітаміни: Е, C, B 3 , B 4 , P, каротин, макро- і мікроелементи: Ca, Mg, K, Fe, Mn, Cu, Zn, Mo, Se, B, Co, Cr , Al, Ba, Ni.

Показания

Рекомендується застосовувати як джерело біологічно активних речовин, сприяє поліпшенню функціонування нирок і сечостатевої системи, має м'який сечогінним властивістю. Рекомендується в якості протизапального, спазмолітичний і антибактеріальний засіб для профілактики і в комплексній терапії запальних захворювань нирок і сечовивідних шляхів, які супроводжуються зниженням сечовидільної та азотовидільної функції, сечокам'яної хвороби, циститів, захворювань органів малого таза. 

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітні, жінки в період лактації. 

Добавка дієтична . Не є лікарським засобом. Н е слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям з 12 років рекомендується приймати по 2 таблетки 2 рази на день за 20 хвилин до їди. При необхідності добову дозу можна збільшити до максимальної - 6 таблеток (по 2 таблетки 3 рази на добу). Курс застосування - 4 -6 тижнів. При необхідності курс можна повторити з перервою в 10 днів. Перед застосуванням необхідна консультація з лікарем. 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нефрофит-Таб таб. 0,85г №60

По этому товару ещё нет отзывов