Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нефрогрин таблетки по 545 мг №60

Код: 69449
Нефрогрин таблетки по 545 мг №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

цистит

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нефрогрин таблетки по 545 мг №60

Состав

Активних речовин, мг
бадан язичковий (Bergenia ligulata) 150 мг
пунарнава (Boerhavia diffusa) 100 мг
якірці сланкі (Tnbulus terrestris) 100 мг
мумійо очищене (Purified asphaltum) 50 мг
варун (Crataeva nuryala) 100 мг

Нефрогрін таблетки - харчова добавка, джерело біологічно активних елементів, що містяться в рослинних компонентах препарату. В її складі комплекс лікарських трав, що сприяють нормалізації функціонування нирок і сечовидільної системи, що перешкоджають утворенню каменів в нирках і сечовому міхурі.

Бадан язичковий - рослина, що має спазмолітичну, сечогінну, протизапальну, антисептичну, заспокійливу дію. У його складі речовина бергенін, який перешкоджає утворенню кристалів кальцію оксалату, що формує камені в органах сечовидільної системи.

Пунарнава - лікарська трава, "золотий ряд" аюрведи, відома своїми протизапальними, протинабряковими і болезаспокійливими властивостями. Завдяки великому вмісту солей кальцію і алкалоїду вона широко використовується в аюрведических сечогінних зборах. Має тонізуючий і діуретичний ефект, сприяє руйнуванню каменів у нирках і органах сечовидільної системи.

Якірці сланкі - в народній медицині вживали сік рослини від циститу, каменів сечового міхура і нирок, для зміцнення потенції, при утрудненому сечовипусканні. Якірці мають сечогінну дію, зменшують обструкцію сечовивідних шляхів, регулюють електролітичний баланс, виявляють протизапальний і антисептичний ефект при інфекціях органів сечовидільної системи.

Мумійо очищене - цілющий гірський віск, який представляє собою суміш з рослинних і тваринних компонентів. З давніх-давен використовується в народній медицині як загальнозміцнюючий, протизапальний засіб, є адаптогеном і біостимулятором, надає потужну імуностимулюючу дію.

Варун - квіткова рослина, кора якого у вигляді відварів широко використовується в аюрведою для лікування ниркових конкрементів, запалень, для виведення токсинів, проти гельмінтозів, запалень, наривів.

Показания

Прийом добавки рекомендований для полегшення симптомів циститу, усунення почуття дискомфорту при сечовипусканні, зниження ймовірності утворення сечових каменів, зменшення ступеня кристалізації мінеральних солей, а також в якості профілактики інфекцій сечовивідних шляхів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, діти, вагітність і період лактації, тромбофлебіт, гострі запальні захворювання нирок і сечового міхура, наявність в сечовивідних шляхах конкрементів розміром більше 3 мм (mm).

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Дорослим приймати по 1 таблетці 2 рази на день після прийому їжі, запиваючи теплою водою.

Рекомендований курс: 1 місяць (1 упаковка).

Условия хранения

Зберігати при кімнатній температурі, далеко від сонячних променів, в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

Таблетки 60 шт.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нефрогрин таблетки по 545 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов