Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нейракорд Гинкго капсулы №60

Код: 86108
Нейракорд Гинкго капсулы №60
Цена от 385.50 до 595.40 грн

Наличие в 161 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции ЦНС, памяти, внимания

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нейракорд Гинкго капсулы №60

Состав

Активні компоненти: 1 тверда желатинова капсула містить екстракт листя японського гінкго білоба (Ginkgo biloba) (флавонові глікозиди 24%) – 100 мг (mg); лецитин соєвий – 100 мг (мг); бісгліцинат магнію – 60 мг (mg); докозагексаєнова кислота (ДГК) – 10 мг (mg); ніацинамід (вітамін В3) - 16 мг (mg); кальцію D-пантотенат – 6 мг (мг); піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) - 1,4 мг (mg); рибофлавін (вітамін В2) - 1,4 мг (mg); тіаміну мононітрат (вітамін В 1) - 1,1 мг (mg); фолієва кислота (вітамін В 9) - 200 мкг (mcg); D-біотин – 50 мкг (mcg); ціанокобаламін (вітамін В 12) - 2,5 мкг (mcg).

Опис

Збагатіть свою повсякденність із НЕЙРАКОРД ГІНКО – природним активатором мозку. Формула з гінкго білоба підтримує кровообіг, покращує концентрацію та пам'ять, допомагаючи вашому мозку працювати на піку можливостей. Сприяє здоров'ю мозку та підвищує продуктивність.

Властивості

Нейракорд Гінкго – дієтична добавка для використання як додаткового джерела вітамінів групи В, магнію, лецитину та активних речовин екстракту гінкго білоба, для нормальної роботи нервової системи, мозку, пам'яті, когнітивних процесів та нормальних психологічних функцій організму.

Нейракорд Гінкго у своєму складі містить велику кількість вітамінів групи В. Ефективне функціонування ЦНС залежить від адекватного та постійного надходження необхідних речовин, а саме вітамінів групи В. Підтверджено вплив дефіциту кожного з вітамінів групи В на неврологічні та психологічні функції. Фолієва кислота, кобаламін та піридоксин відносяться до водорозчинних вітамінів групи B, що беруть участь у найважливіших метаболічних процесах у головному мозку. Вітаміни групи В відіграють важливу роль у зростанні, розвитку та інших функціях організму.

Соєвий лецитин – це антиоксидант, загальнозміцнюючий матеріал, що активує роботу клітин мозку, нервової системи, обмінні процеси. Завдяки йому зменшується навантаження на печінку. По суті він є ефіром, що заповнює клітинні мембрани, що відновлюють пошкоджені клітини і доставляють поживними речовинами. Магній відіграє ключову роль в організмі людини, але останніми роками став лідером серед мінералів у дефіцитному стані.

Магній бісгліцинат містить 2 молекули гліцину, які виступають як амінокислоти та нейромедіатори і сприяють розслабленню та зменшенню стресу в організмі, завдяки чому бісгліцинат магнію ідеально підходить для прийому в другій половині дня. Вважається однією з найбіодоступніших форм магнію, а також однією з найбільш сприятливих для кишечника.

ДГК (докозагексаєнова кислота) є незамінною, поліненасиченою жирною кислотою класу Омега-3, надзвичайно важливим і найбільш цінним компонентом всіх клітинних мембран організму, що входить до складу ліпідів більшості тканин. Відіграє ключову роль у розвитку та функціонуванні органів. Високий вміст докозагексаєнової кислоти сприяє нормальному розвитку та життєво важливий для забезпечення когнітивних, нейроповедінкових та візуальних функцій.

Кальція D-пантотенат активізує метаболічні процеси у тканинах, покращує енергетичне забезпечення скорочувальної функції міокарда, покращує процес регенерації.

Гінкго білоба в дієтичній добавкі Нейракорд ® Гінкго містить низку потужних антиоксидантів, таких як флавоноїди, гінкголіди та білобалаїди, які можуть допомогти захистити клітини організму від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Найбільш важливі речовини, яким приписують лікувальні властивості, це флавонові глікозиди (флавоноїди) та терпени (гінкголіди, білоболіди). Також вони сприяють поліпшенню кровообігу та обміну речовин у тканинах. Флавонові глікозиди – це біофлавоноїди, які забезпечують потужний антиоксидантний захист. Корисні властивості гінкго білоба можуть принести користь людям у будь-якому віці. Антиоксиданти допомагають захистити організм від різних захворювань, таких як серцево-судинні захворювання, діабет, а також покращують здоров'я шкіри та волосся.

Дослідження фармакокінетики дієтичної добавки не проводилось.

Показания

Може бути рекомендована лікарем, як дієтична добавка до раціону харчування, як додаткове джерело вітамінів групи В, магнію, лецитину та активних речовин екстракту гінкго білоба, для створення оптимальних умов функціонування організму людини, у тому числі сприяння роботі нервової системи, мозку, когнітивних процесів та забезпечення підтримки належних психологічних функцій організму. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Застереження

Індивідуальна чутливість компонентів продукту. Не використовувати дітям та жінкам у періоди вагітності та годування груддю. Не перевищувати рекомендованого дозування для щоденного споживання. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Не призначений для діагностики та лікування. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Належні заходи безпеки під час застосування. Не рекомендується застосовувати дієтичну добавку Нейракорд Гінкго у високих дозах більше 2 місяців. Під час застосування слід утримуватися від супутнього прийому дієтичних добавок або лікарських засобів з вітамінами групи В та іншими складовими Нейракорд ® Гінкго через ризик їх передозування.

Особливості застосування

Застосування у період вагітності або грудного вигодовування.
Через відсутність клінічних даних щодо застосування дієтичної добавки в період вагітності та грудного вигодовування не рекомендується застосовувати в даний період або застосовувати лише за призначенням та під наглядом лікаря.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом чи іншими механізмами.

Немає даних про вплив дієтичної добавки на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Діти

Безпека та ефективність застосування дієтичної добавки у дитячому віці не досліджувалися, тому добавку не рекомендується застосовувати дітям.

Не перевищувати рекомендовану дозу протягом дня. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Продукт призначений для дорослих.

Способ применения и дозы

Дієтичну добавку приймають дорослі по 1 капсулі 1 раз на добу після їди або за вказівкою лікаря. Капсули слід приймати не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість застосування та дозування визначаються індивідуально після додаткової консультації з лікарем.

Рекомендований термін вживання. 1-2 місяці, надалі термін споживання погоджується з лікарем.

Передозировка

Відсутні повідомлення про передозування, але можуть бути побічні реакції. Лікування симптоматичне.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці, сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 15ºС до 25ºС.

Термін придатності

2 роки (24 місяці) з дати виготовлення. Кінцеву дату споживання вказано на упаковці.

Упаковка

Групове пакування 60 капсул по 800 мг (mg) кожна. По 20 капсул у блістері; по 3 блістери в пачці та інструкція.

Категорія відпустки

Без рецепта.

Дієтична добавка Чи не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нейракорд Гинкго капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов