Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Неонокс Форте капли 20 мл

Код: 54089
Неонокс Форте капли 20 мл
Цена от 46.50 до 46.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Жидкости назальные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Неонокс Форте капли 20 мл

Состав

Олія евкаліпту, олія лаванди, олія обліпихи, олія чайного дерева, олія персикова, олія вазелінова, масляний екстракт соснових бруньок, масляний екстракт календули, масляний екстракт подорожника, масляний екстракт прополісу.

Показания

Профілактика запалення навколоносних пазух: гайморит, фронтит, профілактика респіраторних інфекцій під час епідемії, підготовка до введення в порожнину носа інших лікарських засобів (для поліпшення їх всмоктування та запобігання згубних дій хімічних елементів на слизову носа, а також на нюх).

Запобігання набряклості слизової носа при переохолодженні та нежиті. Профілактика інфекційного, алергічного і атрофічного риніту, риносинуситу, ринофарингіту.

Може застосовуватися для очищення порожнини носа від різних пилових забруднень, при переохолодженні в запорошених і погано кондиціонованих приміщеннях .

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів засобу.

Способ применения и дозы

Дорослим рекомендується вводити засіб в носовій прохід кожні три години. Для цього необхідно струсити флакон і піднести розпилювач до носа, натиснути на дозатор (одне натискання - одна крапля), закидати голову не потрібно.

Курс до 10-ти днів.

Условия хранения

Зберігати у темному захищеному від прямого попадання сонця місці, при температурі від 0°С до +25°С, відносній вологості не більше 70-80%, 24 місяці із дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Неонокс Форте капли 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов