Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Неостерил спрей голубой. 75 мл

Код: 58579
Неостерил спрей голубой. 75 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Неостерил спрей голубой. 75 мл

Состав

Засіб містить синергічну композицію етилового (65,0%) і ізопропілового (4,7%) спиртів, компоненти забезпечують пролонговану антимікробну дію (3 години під рукавичками), а також комплекс високоякісних ефективних компонентів для догляду за шкірою рук, що регулюють водно-жировий баланс , що володіють регенеруючою, загоюючою дією і знижують потребу в застосуванні засобів по догляду за шкірою.

Властивості

Неостерил блакитний високо ефективний проти широкого спектра бактерій (в т.ч. щодо збудників туберкульозу і госпітальних інфекцій), вірусів (в т.ч. по відношенню до вірусу поліомієліту, збудників гепатитів А, В, С, ВІЛ, грипу, парагрипу, « пташиного грипу », SARS (« атипової пневмонії »), аденовірусної ентеровірусної, коронавирусной, респіраторносінтіціальной, риновирусной, ротавірусної інфекції) і грибів (зокрема, щодо грибів роду Кандида, Трихофітон і A.niger в спорових форм) дію.

Показания

Засіб використовується у всіх областях життєвого середовища для швидкої дезінфекційної обробки шкіри рук, застосовується в якості шкірного антисептика для гігієнічної обробки рук медичного персоналу та обробки рук хірургів, а також рук працівників дитячих установ, підприємств харчової промисловості і інших установ, які потребують відповідних гігієнічних умов.

Способ применения и дозы

Спосіб гігієнічної обробки рук: перед нанесенням засобу «Neosteryl» ??руки попередньо слід вимити з милом «Mediseep», висушити, потім на долоні рук нанести 3 мл нерозведеного кошти «Neosteryl» ??і втирати в шкіру обох кистей рук до повного висихання, але не менше 30 -ти секунд.

Обробка рук хірургів:

  • перед застосуванням засобу кисті рук та передпліччя попередньо ретельно вимити теплою проточною водою з милом «Mediseep» протягом 2-х хвилин, обсушити стерильною марлевою або нетканій серветкою;
  • потім на сухі долоні нанести 5 мл засобу і втирати в шкіру кистей рук і передпліч протягом 2,5 хвилин;
  • після цього повторно нанести на руки 5 мл засобу «Neosteryl» ??і втирати в шкіру кистей рук і передпліч протягом 2,5 хвилин;
  • загальний час обробки - 5 хвилин;
  • стерильні рукавички надіти після повного висихання засобу.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Неостерил спрей голубой. 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов