Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ниркософт капсулы №60

Код: 76565
Ниркософт капсулы №60
Цена от 490.00 до 490.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

мочекаменная болезнь

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ниркософт капсулы №60

Состав

Олія оливкова - 33 мг, терпени: пінен (α+β) - 31 мг, камфен - 15 мг, борнеол - 10 мг, фенхон - 4 мг, анетол - 4 мг, цинеол - 3 мг.

Опис

Сечокам'яна хвороба - це захворювання основним проявом якого є наявність або формування каменів в сечовидільної системи, найчастіше в нирках. Сечокам'яна хвороба відноситься до найбільш поширених і прогресуючих захворювань в урології, характеризується частими загостреннями і важким перебігом.

Проблема сечокам'яної хвороби зберігає свою актуальність у всьому світі в зв'язку з неухильним зростанням захворювання.

Комбінація натуральних біологічно активних речовин (терпенів, терпеноїдів, ароматичних ефірів) створює оптимальні умови для функціонування сечовидільної системи.

ТЕРПЕНИ: борнеол, камфен, пінен, фенхон, цинеол - їх виділяють з смоли хвойних дерев (сосна, туя, кипарис і інші). Ефірні масла, отримані з цих рослин, здавна використовуються в медицині. Терпени надають антисептичний і спазмолітичний ефект, стимулюють функцію нирок і підвищують розчинність речовин, що входять до складу сечі, сприяють проходженню каменів по сечовивідних шляхах і запобігають формуванню ниркових каменів і каменів сечовидільного тракту.

АНЕТОЛ - ароматичний ефір, в природі зустрічається в оліях анісу, лакриці і фенхеля. Він має антимікробну дію, володыє знеболюючими, розслаблюючими і заспокійливими властивості.

Оскільки ці сполуки жиророзчинні, до складу NIRCOSOFT, як розчинник, входить оливкова олія. Його корисні властивості, мабуть, і так всім відомі. Наприклад, воно містить (токоферол) вітамін E - потужний антиоксидант.

NIRCOSOFT має спазмолітичну дію, сприяє проходженню каменів по сечовивідних шляхах і запобігає їх формування, зменшує біль при ниркових і сечоводо кольках, підсилює нирковий кровообіг покращуючи його функцію і підвищуючи діурез. Він має протизапальну, протимікробну дію, підвищує вміст захисних колоїдів в сечі.

Показания

Може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин (терпенів, ароматичних ефірів) для нормалізації функціонування сечового міхура та сечовидільної системи. Сприяє  руйнуванню каменів в нирках і перешкоджає каменеутворенню.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів, вагітність, період годування груддю. Не рекомендується застосовувати при виражених ниркових коліках, анурії або тяжкій інфекції сечовивідних шляхів.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсули тричі на день, підліткам віком від 11 до 16 років: по 1 капсулі двічі на день, перед вживанням їжі; або за схемою, рекомендованою лікарем.

ТЕРМІН ВЖИВАННЯ: 1 місяць; в подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

Кишковорозчинні желатинові капсули №60.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ниркософт капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов