Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Номукод капсулы №30

Код: 74199
Номукод капсулы №30
Цена от 1280.50 до 1433.00 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Номукод капсулы №30

Состав

1 капсула містить 450mg(мг) : Левокарнітин (у формі L-карнітину Фумарат)(L-Carnitine Fumarate) - 300mg(мг); Аргінін (у формі L-Аргінін)(L-arginine) – 62mg(мг); екстракт Солодки (гліциризинова кислота) (Glycyrrhiza glabra Extract)(Glycyrrhizic Acid) – 35mg(мг); Цинку оксид (Zinc oxide) -5mg(мг); Тіамін (Вітамін В1)( Thiaminum) – 0,5mg(мг); Піридоксин (вітамін В6)( Pyridoxine) – 0,4mg(мг); Ціанкобаламін (вітамін В12)( Cyanocobalamin) – 0,7mcg(мкг). Допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна (microcrystalline cellulose) (E460) - 42mg(мг), магнію стеарат (magnesium stearate)(Е470) -5mg(мг).

Фармакологічні властивості

Номукод комбінований препарат, дія якого зумовлена ефектами вітамінів, мінералів та амінокислот, що входять до його складу.

Левокарнітин - це амінокислота, яка допомагає підтримувати загальне самопочуття завдяки тому, що сприяє перенесенню груп жирних кислот в мітохондріальну мембрану для вироблення клітинної енергії. Відіграє важливу роль у підтримці здоров'я серцево-судинної системи. Задіяний в якості проміжної ланки в циклі Кребса, найважливішому процесі, який забезпечує вироблення енергії в мітохондріях. Левокарнітин покращує насичення серцево-судинної системи киснем. Зменшує симптоми фізичної та психічної втоми, виявляє нейро-, гепато- та кардіопротекторну дію, проявляє антиішемічну дію, сприяє обмеженню інфарктної зони, покращує процеси передачі нервового імпульсу у синапсах та аксонах шляхом збільшення синтезу холіну та ацетилхоліну, глутамінової кислоти, зменшує концентрацію аміаку в нервовій тканині, стимулює клітинний імунітет.

Аргінін амінокислота яка є активним клітинним регулятором, має мембраностабілізуючу, цитопротекторну, антиоксидантну, антирадикальну, дезінтоксикаційну активність, збільшує вміст у крові інсуліну, соматотропного гормону, пролактину, бере участь у синтезі проліну, поліаміну, агматину, включається в процеси фібриногенолізу, сперматогенезу, має властивості класичного нейропротектора, зокрема стимулює холінергічну нейромедіацію та процеси нейропластичності в центральній нервовій системі. Із цим пов'язують забезпечення сприятливих когнітивних ефектів і нейротрофічної дії.

Гліциризинова кислота що міститься в складі екстракту Солодки чинить протизапальну дію, має виражену противірусну та імуномодулюючу дію, пригнічує репродукцію вірусів за рахунок стимуляції продукції інтерферону, підвищення фагоцитозу, збільшення активності природних Т-кілерів. Чинить гепатопротекторну дію завдяки антиоксидантній і мембраностабілізуючій активності.

Цинк бере безпосередню участь в таких життєво важливих процесах, як регуляція жирового і вуглеводного обміну, прискорює загоєння ран, необхідний для правильного розвитку мозку і нормальної роботи нервових клітин, стимулює імунітет, підвищуючи опірність організму в період простудних та вірусних захворювань. Цинк є ключовим з точки зору репродуктивного здоров'я мікроелементом. Він значно впливає на вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів, впливаючи тим самим на репродуктивну функцію і сексуальну активність. Недостатнє споживання цинку призводить до цирозу печінки, статевої дисфункції, вторинного імунодефіциту, анемії, наявності вад розвитку плоду. З віковим дефіцитом цинку пов'язують розвиток артеріальної гіпертензії і атрофічні зміни в усіх органах і системах. Цинк належить до мінеральних антиоксидантів, що разом з вітаміном В6 бере участь в утворенні ненасичених жирних кислот. Впливає на засвоєння вітамінів і нормалізацію обміну речовин.

Тіамін відіграє важливу роль в обміні речовин і нервово-рефлекторній регуляції, впливає на проведення нервового збудження у синапсах, виявляє гангліоблокуючий і курареподібний ефект.

Піридоксин бере участь в утворенні арахідонової кислоти з лінолевої, ніацину з триптофану, в обміні холестерину, і утворенні гемоглобіну, регулює жировий обмін в печінці. Грає важливу роль в обміні речовин; необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи.

Ціанокобаламін сприяє нормалізації порушених функцій печінки та нервової системи, активує систему згортання крові, в високих дозах спричиняє підвищення тромбопластичної активності та активності протромбіну. Знижує концентрацію холестерину в крові. Підвищує здатність тканин до регенерації.

Показания

Може бути рекомендовано при дефіциті вітамінів, мінералів та амінокислот які входять до складу Номукода. В комплексній терапії лікування герпесу та вірусі папіломи людини; дисплазії шийки матки; комплексна терапія порушення лібідо, порушення сперматогенезу та потенції, безпліддя; в комплексній терапії хвороб шкіри (дерматити, трофічні виразки, псоріаз, екзема); вірусні інфекції (грип, ГРВІ та ін.); після перенесених соматичних та інфекційних хвороб, а також оперативних втручань; діабетичній стопі; фізичне та розумове перенапруження, зниження працездатності, астенічний синдром, ацетонемічні синдроми, захворювання печінки (гепатити, цироз); метаболічні кардіопатії, хронічна серцева недостатність (у комплексній терапії); у складі комплексної терапії хронічних порушень мозкового кровообігу (мозкові інсульти та хронічна ішемія головного мозку); в комплексній терапії ішемічної хвороби серця (стенокардія, інфаркт міокарда). Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, злоякісні новоутворення, пептична виразка шлунка або дванадцятипалої кишки в активній фазі.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Може посилювати дію гіпотензивних засобів, серцевих глікозидів, периферичних вазодилататорів, інсуліну та інших гіпоглікемізуючих засобів.

Способ применения и дозы

Перед використанням рекомендується консультація лікаря. Приймати дорослим по 1 капсулі після їжі, запиваючи достатньою кількістю води 2-3 рази на добу. Не перевищувати рекомендовану дозу. Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально. Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів. Не містить глютену. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного харчування.

Побочные реакции

Зазвичай препарат переноситься добре. При передозуванні можливий головний біль, підвищена стомлюваність, підвищення збудливості ЦНС. При індивідуальній підвищеній чутливості можуть відзначатися алергічні реакції. Можливі здуття живота, біль в епігастральній ділянці, печія, нудота, блювання, розлади випорожнення. Можливе прискорення серцебиття, зміни артеріального тиску. У такому випадку лікування необхідно припинити та звернутися до лікаря.

Условия хранения

Термін придатності

2 роки. Не застосовувати після закінчення терміну придатності. Номером серії вважати дату виробництва.

Умови зберігання

Зберiгати в сухому, захищеному вiд свiтла мiсцi, при температурi не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 10 капсул у блістері, по 3 блістери у картонній коробці. Лист – вкладиш.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Номукод капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов