Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Норматрокс Baum Pharm гель по 75 мл в тубах

Код: 72744
Норматрокс Baum Pharm гель по 75 мл в тубах
Цена от 205.00 до 205.00 грн

Наличие в 1870 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

варикозное расширение вен

Область применения

Флебология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Норматрокс Baum Pharm гель по 75 мл в тубах

Состав

Вода дистильована, екстракт кінського каштану (В-есцин), екстракт медичної п'явки (гірудин), троксерутин, гліцерин, ментол, пропіленгліколь, ПЕГ-400, амоній акрилоілдиметилтаурат/вініл піролідону сополімер, ефірна олія апельсина, консервант: феноніп ХВ, Д-Пантенол, віддушка, Д-лимонен.

Властивості

До складу гелю входить комплекс венотонізуючих, протизапальних та ангіопротекторних компонентів, ефективність яких доведена багаторічним досвідом
застосування.

Екстракт кінського каштану (В-есцин) забезпечує протизапальну та протинабрякову дії, проявляє виражену капілярозміцнюючу та вазотонічну активність, що сприяють покращенню стану при варикозному розширенні вен зі схильністю до тромбофлебіту та при атеросклерозі нижніх
кінцівок.

Завдяки активним речовинам - кумаринам - проявляє антикоагулянтний ефект, що перешкоджає утворенню тромбів, допомагаючи нормалізувати та пришвидшити кровоток у судинах. В-есцин, що володіє антигістамінним ефектом, зменшує набряки та полегшує відчуття втоми у нижніх кінцівках завдяки зменшенню лімфостазу та покращенню мікроциркулиції.

Ефірна олія апельсина має в'яжучі властивості, завдяки чому підвищує тонус судин і допомагає нормалізувати відтік венозної крові, покращуючи кровообіг. Окрім цього ефірна олія апельсина зменшує відчуття втоми в ногах та сприяє
послабленню больових відчуттів, що виникають притромботичних та варикозних ураженнях судин
кінцівок.

Троксерутин володіє цитопротекторними та мембранотонізуючими властивостями, захищає мембрани клітини судин від окиснення та пошкодження, тим самим допомагаючи нормалізувати трофіку та мікроциркуляцію крові в судинах та капілярах.

Екстракт медичної п'явки (гірудин) забезпечує антикоагулянтний ефект, що сповільнює згортання крові та покращує кровообіг в осередку запалення; допомагає пришвидшити регенерацію пошкоджених ділянок судинних стінок. Гірудин володіє вираженою протизапальною, болезаспокійливою та протинабряковою активністю.

Показания

Гель Норматрокс рекомендується застосовувати для підтримання тонусу судин та капілярів для забезпечення покращення кровотоку у нижніх кінцівках, зменшення набряків та почуття втоми при щоденних та професійних навантаженнях, а також як профілактичний засіб для попередження тромбоутворень, варикозного розширення вен зі схильністю до тромбофлебіту та атеросклерозу нижніх кінцівок.

Способ применения и дозы

Нанести гель тонким шаром на уражені ділянки та втирати у шкіру легкими масажними рухами 3-4 рази на добу. Уникати потрапляння в очі.

Перед застосуванням перевірити наявність алергічних реакцій на гель. Нанести в внутрішню сторону зап'ястка незначну кількість гелю та перевірити наявність шкірних висипів, свербежу чи больових відчуттів у місці нанесення через 10-15 хвилин. При наявності алергічної реакції гель не використовувати.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Норматрокс Baum Pharm гель по 75 мл в тубах

19.01.2024

Хороший препарат,працює. Дякую. Але важко знайти.

25.09.2022

Супер средство....шокирован результатом! Супер, рекомендуется!

19.05.2022
13.01.2022

Мені допомагає, раджу :))