Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нутранекст Иммукейр табл. №30

Код: 59013
Нутранекст Иммукейр табл. №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нутранекст Иммукейр табл. №30

Состав

Активні інгредієнти Кількість
молозиво 500 мг
вітамін С 40 мг
цинку сульфат 12,5 мг
Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, діфосфат кальцію, повідон, натрію кроскармелоза, магнію стеарат, діоксид колоїдного кремнію, гідрокси пропив метил целюлоза, етилцелюлоза, діоксид титану, дозволений барвник, тальк, пропіленгліколь.

Властивості

Молозиво (Колострум) - це секрет, який виділяють молочні залози ссавців, в тому числі жінок, в перші 2-3 доби після народження немовляти. Не менш корисне молозиво і для дорослого організму. Медичними дослідженнями доведено, що основні компоненти молозива, отриманого від корів, ідентичні основних компонентів людського молозива. Але за кількісним вмістом деяких активних речовин коров'яче молозиво навіть перевершує жіноче. Так, наприклад, жіноче молозиво містить тільки 2% імуноглобуліну G, в той час як в молозиві корови його в середньому в 40 разів більше.

Цинк, як відомо, грає центральну роль в імунній системі. Цинк впливає на функції імунної системи, починаючи з ліпідного шару шкіри і закінчуючи регуляцією генів в лімфоцитах. Цинк має вирішальне значення для нормального розвитку і функціонування клітин, що відповідають за неспецифічний імунітет, а саме впливає на нейтрофіли, природні клітини-кілери. Велика частина цинку знаходиться в нашому тілі в кістках, але він потрібен для роботи понад вісімдесят ферментів організму і для утворення червоних кров'яних тілець. Цинк - це природний імуномодулятор. Беручи цинк у поєднанні з вітаміном С в холодну пору року, можна вберегтися від грипу та ГРВІ.

В організмі вітамін С здійснює, насамперед, два важливі завдання - зміцнення імунітету і стабілізація психіки. В імунній системі вітамін С протистоїть всім збудників хвороб, паразитам, вірусам, бактеріям. Вітамін С підвищує концентрацію інтерферону в крові, виробленого організмом при появі небезпечного вірусу, сприяє синтезу антитіл, стимулює роботу клітин, відповідальних за ліквідацію бактерій і вірусів, підвищує реактивність. Завдяки йому організм активізує вироблення фагоцитів - клітин, які знищують віруси всередині організму. Потреба дорослих в цьому вітаміні - 75-90 мг в день. Однак деякі лікарі дотримуються ідеї, що в сезон застуд варто збільшити дозу, і вживати 400-500 мг вітаміну С в день для підвищення імунітету. З овочів і фруктів отримати таку дозу вітаміну практично неможливо, тому треба приймати аптечні препарати з вітаміном С.

Комплекс Нутранекст Іммукейр - це джерело природних імуноактивних факторів, біологічних стимуляторів і поживних речовин, які оновлюють і підсилюють захисні сили організму в осінньо-зимовий період.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів препарату.

Не є лікарським засобом. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Рекомендовано до раціону харчування як загальнозміцнюючий засіб, що позитивно впливає на стан імунної, дихальної та травної системи.

Дорослим по 1 таблетці перорально за 30 хвилин до прийому їжі один раз на день або у режимі, рекомендованому лікарем.

Передозировка

При випадковому гострому передозуванні потрібне лікування в залежності від симптомів.

Условия хранения

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Форма випуску

15 таблеток в блістері. Картонна упаковка по 2 блістери.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нутранекст Иммукейр табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов