Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нутриция Инфатрини (Infatrini) энтеральное питание фл. 125 мл

Код: 72230
Нутриция Инфатрини (Infatrini) энтеральное питание фл. 125 мл
Цена от 99.99 до 134.77 грн

Наличие в 237 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

детское питание

Область применения

детство

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей

Детям с

с рождения

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нутриция Инфатрини (Infatrini) энтеральное питание фл. 125 мл

Состав

демінералізована вода, знежирене коров’яче молоко, мальтодекстрин, рослинні олії (соняшникова, кокосова (містить соєвий лецитин), рапсова, середньоланцюгові тригліцериди (із кокосової та пальмової олії), кукурудзяна), лактоза (з коров’ячого молока), галактоолігосахариди (з коров’ячого молока), сироватковий білок (з коров’ячого молока), безводний молочний жир, риб’ячий жир, цитрат кальцію, фруктоолігосахариди, цитрат калію,  регулятор кислотності (лимонна кислота), емульгатор (моно- та дигліцериди жирних кислот), олія з Mortierella alpinа, фосфат кальцію, хлорид натрію, хлорид холіну, інозитол, L-аскорбінова кислота, гідроксид кальцію, хлорид калію, карбонат магнію, гідроксид калію, гідроортофосфат калію, таурин, лактат заліза (II), гідроксид натрію, ацетат DL-альфа-токоферолу, сульфат цинку, цитидин-5'-монофосфат, L-карнітин, аденозин-5'-монофосфат, D-пантотенат кальцію, натрієва сіль уридин-5’-монофосфату, нікотинамід, натрієва сіль інозин-5'-монофосфату, глюконат міді, натрієва сіль гуанозин-5’-монофосфату, гідрохлорид тіаміну, рибофлавін, гідроксид піридоксину, ретинілацетат, йодид калію, хлорид хрому (ІІІ), фолієва кислота, сульфат марганцю (ІІ), фітоменадіон, молібдат натрію, D-біотин, селеніт натрію, холекальциферол, ціанокобаламін. Без ГМО. Без глютену.

Функціональне дитяче харчування для дітей від народження до досягнення маси тіла 9 кг або віку 18 місяців; готова до вживання, повноцінна, збалансована суміш з харчовими волокнами.

• Повноцінний, збалансований склад.
• Більше калорій у меншому об’ємі. В 1 мл – 1 ккал (майже на 50% більше, ніж у стандартній дитячій суміші1).
• Вміст білка: 2,6 г / 100 мл.
• Склад білка – 60% сироваткових білків і 40% казеїну – наближений до складу білків грудного молока2.
• Рівень нуклеотидів наближено до їх рівня у грудному молоці, що може позитивно впливати на становлення імунної відповіді у новонароджених, а також покращувати показники росту і розвитку.
• Вміст лактози наближено до її кількості у грудному молоці, що сприяє поліпшенню складу кишкової мікробіоти і всмоктування кальцію.
• Готова до вживання рідка суміш для зручності і безпеки використання.
• Запаковано в захисному середовищі. Продукт стерилізовано при ультрависокій температурі.

Показания

Може бути єдиним джерелом харчування для дітей з народження до досягнення маси тіла 9 кг або віку 18 місяців чи доповненням до основної суміші.

При затримці темпів фізичного розвитку, білково-енергетичної недостатності, підвищених втратах поживних речовин, пов'язаних з критичними станами (травмами, опіками), гострими та хронічними захворюваннями, гіперметаболізмом. При підвищених потребах у поживних речовинах, пов'язаних з перинатальним ураженням ЦНС, ДЦП, вродженими вадами серця, хірургічним втручанням, гострими і хронічними захворюваннями. У випадку недостатнього надходження поживних речовин, пов'язаного з тим, що дитина не може впоратися з кількістю запропонованого харчування.

Використовується для перорального прийому або введення через зонд.

Дозування розраховується залежно від вікових потреб дитини в енергії та білку. Дозування має визначатися лише лікарем.

Противопоказания

Алергія на білки коров'ячого молока. Непереносимість лактози. Галактоземія. Стани, за яких ентеральне харчування неможливе. Індивідуальна непереносимість компонентів. Забороняється вводити внутрішньовенно.

Застосовувати тільки під наглядом лікаря, після повного розгляду всіх варіантів годування, включаючи грудне вигодовування. Тільки для ентерального застосування! Не застосовувати парентерально! Може застосовуватись як єдине джерело харчування для дітей від народження до 18 місяців або з масою тіла до 9 кг. Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

  • Вимийте руки, використовуйте чистий або стерилізований посуд.
  • Добре збовтати та перевірити температуру перед застосуванням.
  • Перелийте суміш у стерилізовану пляшку, поїльник або контейнер для годування через зонд.
  • Застосовувати суміш кімнатної температури або підігрітою.
  • Після першого відкриття закрити пляшку та зберігати в холодильнику не більше 12 годин.
  • Час введення через зонд не може перевищувати 4 годин.
  • Завжди викидайте невикористану суміш.

Рекомендації щодо застосування: Функціональне дитяче харчування: ентеральне харчування – суміш рідка, повноцінна, збалансована, готова до вживання, з харчовими волокнами, при захворюваннях, пов'язаних з мальнутрицією і недостатнім зростанням, пов'язаним з недоїданням, для дітей від народження до 18 місяців або з масою тіла до 9 кг. Інфатріні / Infatrini – харчовий продукт для годування з пляшки, перорально або через зонд для дітей від народження до 18 місяців або з масою тіла до 9 кг з порушеннями функції зростання, підвищеними енергетичними потребами та/або з обмеженнями споживання рідини.

Условия хранения

зберігати у сухому і прохолодному місці (від +5 до +25 °С) та відносній вологості не більше ніж 75%. Відкриту пляшечку можна зберігати у холодильнику не більше 24 годин. Заборонено заморожувати!

Термін придатності

12 місяців

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нутриция Инфатрини (Infatrini) энтеральное питание фл. 125 мл

По этому товару ещё нет отзывов