Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Очищение Организма таблетки по 700 мг №30

Код: 69839
Очищение Организма таблетки по 700 мг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

нормализация веса, стула, очищение организма

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Очищение Организма таблетки по 700 мг №30

Состав

МКЦ, діоксид кремнію, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Кремнію діоксид природний ентеросорбент, має високу сорбційну активність. Він зв’язує шляхом адсорбції та виводить з організму токсини, що надходять ззовні (включаючи продукти життєдіяльності патогенних мікроорганізмів, харчові та бактеріальні алергени, мікробні токсини, хімічні речовини); токсичні продукти, які утворюються в організмі (в процесі розпаду білків у кишечнику); надлишок шлункового соку і соляної кислоти, що утворюються в шлунку, і газів – в кишечнику.

Мікрокристалічна целюлоза (МКЦ) виводить з організму продукти життєдіяльності, вільні радикали, важкі метали, мікробні токсини. Відновлює процес травлення, стимулює перистальтику кишечника, подразнюючи рецептори кишечника, що призводить до ліквідації застою харчової грудки.

Показания

Додаткове джерело харчових волокон. Сприяє покращенню секреторної функції кишечника, виведенню токсинів з організму, має детоксикаційні властивості.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 3 років, вагітність і період лактації, виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки, шлункові та кишкові кровотечі, кишкова непрохідність.

Способ применения и дозы

Дієтичну добавку слід приймати в проміжках між прийомами їжі за 30-40 хвилин до вживання їжі, запиваючи водою. Для підвищення ефективності сорбції таблетку можна подрібнити або розжувати.
– дорослим і дітям з 7 років приймати по 3-4 таблетки 3-4 рази на добу;
– дітям з 5 до 7 років (середня маса дитини 18-20 кг) приймати по 3 таблетки 3 рази на добу (середня добова доза — 9 таблеток)
– дітям з 3 до 5 років (середня маса дитини 14-16 кг) приймати по 2 таблетки 3 рази на добу (середня добова доза — 6 таблеток).

Условия хранения

36 місяців.

Форма випуску

Таблетки по 700 мг № 30

Регистрационные данные

Инструкция для: Очищение Организма таблетки по 700 мг №30

Производитель: Фармаком ПТФ ООО (Украина, Харьков)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Очищение Организма таблетки по 700 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов