Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Офф! (Off!) Аэрозоль от комаров с сухим эффектом 100 мл

Код: 72583
Офф! (Off!) Аэрозоль от комаров с сухим эффектом 100 мл
Цена от 126.40 до 126.40 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Офф! (Off!) Аэрозоль от комаров с сухим эффектом 100 мл

Состав

Р-діетилтолуамід (15%), ізобутан/пропан/бутан, денатурат, крохмаль, вода, косметичні добавки, запашник, антикорозійні добавки. Не містить озоноруйнівних хладонів.

Опис

Аерозоль ОFF! містить 15% — диетилтолуамід, і забезпечує тривалий захист від комарів, мошок, москітів і мокреців. Додатковою перевагою цього формату є те, що він може наноситися як на шкіру, так і на одяг.

  • Інноваційний продукт із використанням сучасних наукових розробок
  • Миттєве випаровування, не залишає неприємних відчуттів на шкірі
  • Дія починається відразу ж після нанесення і триває до 4 годин
  • Ефект сухого аерозолю
  • Уміст ДЕТА — 15%

Обережно! Займається. У разі потрапляння в очі викликає виражене роздратування.

Заходи безпеки

Використовувати за призначенням. Тільки для зовнішнього застосування. У разі появи подразнення припинити використання. Не рекомендується наносити на шкіру дітям, вагітним і жінкам, які годують груддю, а також особам із захворюваннями шкіри та підвищеною чутливістю до хімічних речовин. Не розбирати та не давати дітям! Не розпиляти поблизу відкритого вогню й розпечених предметів. Не палити під час використання. Оберігати від дії прямих сонячних променів і нагрівання вище +40 °C. Тримати подалі від джерел займання.

Балон під тиском: не розбирати, не порушувати цілісності упаковки та не спалювати навіть після використання. Застосовувати тільки в добре провітрюваних приміщеннях. Не допускати потрапляння до органів дихання, у рот, очі та на пошкоджені ділянки шкіри. У разі потрапляння в очі негайно промити їх великою кількістю води та звернутися по медичну допомогу. У разі потрапляння в рот — прополоскати. Не розпиляти на або поблизу синтетичних тканин (крім нейлону), меблів, годинників, пластикових, пофарбованих і лакованих поверхонь, шкіряних виробів, автомобілів.

Способ применения и дозы

На відкритому повітрі та всередині приміщення

Добре струсити. Тримаючи балон вертикально, розпилюйте на шкіру з відстані 15-20 см.

Під год нанесення на шию та обличчя: Розпилити на долоню і потім розподіліть засіб, не втираючи й уникаючи зони навколо губ і очей. За необхідності використовуйте повторно, але не більше 2-х разів на добу.

Условия хранения

Зберігати за температури від -5 °C до +30 °C у недоступному для дітей і хатніх тварин місці, окремо від ліків і харчових продуктів. Після використання порожній балон утилізувати як побутові відходи."

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Офф! (Off!) Аэрозоль от комаров с сухим эффектом 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов