Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ОфтасСиале капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

Код: 67757
ОфтасСиале капли оч. по 10 мл в флак.-кап.
Цена от 277.00 до 490.99 грн

Наличие в 1847 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ОфтасСиале капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

Состав

Натрієва сіль гіалуронової кислоти, α-гліцерилфосфорилхолін, вітамін В12 (ціанокобаламін), вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид), D-пантенол, буферний ізотонічний розчин рН 7,2.

Показания

Різноманітні травми механічного, хімічного чи фізичного характеру можуть пошкоджувати цілісність поверхні рогівки. Епітелій рогівки містить багато нервових закінчень, які забезпечують підтримання морфофункціональної цілісності.

Офтассіале, краплі очні, містить гіалуронову кислоту, гліцерилфосфорилхолін і D-пантенол, які сприяють реепітелізації та відновленню нервових закінчень рогівки. Офтассіале, краплі очні збільшують об’єм слізної плівки та сприяють її стабілізації.

Комплекс вітамінів (вітамін В12 і вітамін В6), що також міститься в розчині, підсилює захисну властивість поверхні ока, обмежуючи негативний вплив зовнішніх факторів та хірургічних втручань.

Офтассіале, краплі очні є медичним виробом, призначеним для зволоження, захисту рогівки, а також для зменшення дискомфорту в очах, больових симптомів, спричинених відчуттям стороннього тіла, зовнішніми факторами, хірургічними операціями та травмами, що піддаються місцевому лікуванню.

Офтассіале, краплі очні сприяють процесам реепітелізації рогівки та відновленню нервових закінчень.

Технологія OSD (офтальмологічний дозатор нажимного типу) забезпечує інноваційну доставку абсолютно стерильних очних крапель без консервантів.

Противопоказания

Не використовуйте Офтассіале, краплі очні, якщо у вас алергія або у випадку відомої гіперчутливості до будь-якого компоненту медичного виробу.

У разі виникнення побічних реакцїй слід припинити застосування медичного виробу і звернутися до лікаря.

Перед використанням медичного виробу необхідно переконатися, що контейнер не пошкоджений.

Перед застосуванням у дітей слід проконсультуватися з лікарем.

Не використовуйте цей виріб після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Для закапування в очі, не ковтати.

Способ применения и дозы

Немає необхідності видаляти контактні лінзи перед використанням Офтассіале, краплі очні.

Перед використанням медичного виробу слід помити руки.

Закапувати по 1-2 краплі в кожне око 2-3 рази на день або згідно рекомендацій лікаря. Переконайтеся, що крапельниця не контактує з поверхнею ока.

Условия хранения

Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати більше, ніж 60 днів з моменту відкриття контейнера. Після використання щільно закривати контейнер.

Зберігати при кімнатній температурі не вище +30 °С, подалі від джерел тепла. Не викидати контейнер після його використання в навколишнє середовище.

Форма випуску

Контейнер 10 мл з дозатором OSD.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ОфтасСиале капли оч. по 10 мл в флак.-кап.

По этому товару ещё нет отзывов