Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ой! Комарики Фемили (Family) спрей-лосьон от комаров 100 мл

Код: 72755
Ой! Комарики Фемили (Family) спрей-лосьон от комаров 100 мл
Цена от 35.08 до 66.50 грн

Наличие в 427 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

укусы насекомых

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ой! Комарики Фемили (Family) спрей-лосьон от комаров 100 мл

Состав

N N - діетил-мета-толуамід - 10% екстракт календули ПЕГ- 40 пропіленгліколь гідрогенізована касторова олія алантоїн гідроксид натрію парфумерна композиція вода демінералізована метілхлорізотіазолінон.

Показания

Ой! Комарики FAMILY — ефективний лосьйон від комарів та інших літаючих комах, які смокчуть кров. Формула засобу гарантує захист до 4 годин у випадку нанесення на шкіру. Оброблена тканина під захистом впродовж 10 діб. Репелент рекомендовано використовувати на природі і в місті. Він ефективно працює та має приємну консистенцію.

Засіб ОЙ! КОМАРИКИ FAMILY розроблений для захисту дітей від 5 років та дорослих. Не використовуйте продукт для обробки шкіри молодших діток, вагітних та жінок, які годують груддю. Заборонено використовувати людям з захворюваннями шкіри.

Способ применения и дозы

Перед використанням добре струснути флакон. Нанести засіб на долоню і рівномірно, не втираючи, нанести на відкриті ділянки тіла. Наносити на шкіру дітям не більше 2-х разів на добу, дорослим людям не більше 4-х разів на добу. Одяг обробляти на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні на відстані 10-15 см до легкого зволоження. Повторну обробку одягу проводити при необхідності, але не більше 1 разу в 3 доби.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ой! Комарики Фемили (Family) спрей-лосьон от комаров 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов