Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Оксифрин капли 10 мл

Код: 70167
Оксифрин капли 10 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Оксифрин капли 10 мл

Состав

водний екстракт з листя персика звичайного, водний екстракт листя кропиви дводомної, сорбат калію.

Дія компонентів 

• екстракт з листя персика – джерело флавоноїдів, танінів, гідроксикоричних кислот,що володіють імуномоделюючі, антиоксидантні, адаптогенними властивостями.Покращує силову і м'язову витривалість, зменшує наслідки стресів, сприяє нормалізації функції ендокринних залоз. Органічні кислоти й ефірна олія,які містяться в листі персика, стимулюють шлункову секрецію, сприяють поліпшенню травлення і підвищують апетит. Завдяки великому вмісту мінеральних речовин (залізо, мідь), екстракт з листя персика застосовують при лікуванні анемії і гастритів;
• екстракт листя кропиви дводомної сприяє нормалізації обміну речовин, зміцнює судини, має сечогінну, протизапальну дію, нормалізує функцію шлунково-кишкового тракту;
• сорбат калію (калієва сіль сорбінової кислоти) прекрасно розчиняється у воді, є дозволеним консервантом у харчових продуктах, має антимікробну дію.

Показания

Для комплексного захисту всіх систем організму, зміцнення імунітету був створений препарат на основі натуральних компонентів – краплі «Оксифрин». Краплі «Оксифрин» володіють імуномодулюючими та адаптогенні властивості.
Компоненти мають властивість поліпшувати еластичність судин, посилювати м'язову витривалість, позитивно впливають на обмін речовин, нормалізацію функцій шлунково-кишкового тракту, корисно вживати при атеросклерозі та анемії, ревматизмі (м'язовому і суглобовому), як препарат, що підвищує виділення молока у годуючих жінок, які нормалізують роботу жіночої статевої системи.
Краплі «Оксифрин» не завадять і тим, хто має проблеми жовчних шляхів, печінки, геморой і шлункові коліки, а також для профілактики вторинних імунодефіцитних станах, загального зміцнення організму.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років по 5-7 крапель 1-3 рази на день під час або після їжі. При необхідності попередньо розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води. Перед застосуванням флакон ретельно збовтати.

Мінімальний курс застосування 1місяць.

На курс необхідно 2-3 упаковки. Курс рекомендується повторити. Рекомендовано повторювати курси 5-6 разів на рік.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Оксифрин капли 10 мл

27.09.2022

Добре ликувть