Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) капсулы по 1005 мг №100

Код: 76332
Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) капсулы по 1005 мг №100
Цена от 756.00 до 1002.00 грн

Наличие в 53 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) капсулы по 1005 мг №100

Состав

1 капсула містить: очищений концентрат риб'ячого жиру (ЕПК 164 мг і ДГК 109 мг) - 910 мг, лляна олія - 40 мг, екстракт зеленого чаю (80%) - 40 мг.

Показания

Омега-3,6,9 є натуральним комплексом есенціальних жирних кислот, які забезпечують цілісність мембран клітин і є структурними компонентами головного мозку, серця, печінки та інших органів, а отже і необхідними для їх нормального функціонування. Комплекс сприяє зниженню рівня холестерину і запобігає розвитку атеросклерозу, інсульту, інфаркту міокарда. Незамінні жирні кислоти захищають сітківку ока і покращують гостроту зору. Забезпечують зменшення запалення в суглобах при артритах, збільшують активність головного мозку та покращують настрій. ОМЕГА-3,6,9 жирні кислоти мають загальнозміцнюючу дію, підсилюють стійкість організму до стресів, а також за рахунок антиоксидантної дії попереджають передчасне старіння організму. Прискорюють регенерацію тканин і загоєння ран, покращують стан шкіри. Нормалізують гормональний баланс і артеріальний тиск.

Екстракт зеленого чаю є джерелом біофлавоноїдів і вітаміну С. З одного боку має антиоксидантну дію, посилює дію жирних кислот по нейтралізації негативного впливу вільних радикалів і захищає клітини від руйнування на всіх рівнях. З іншого боку, є природним тоніком і надає прилив сил, енергії і бадьорості організму.

Комплекс Омега-3,6,9 з екстрактом зеленого чаю знижує ризик розвитку онкологічних захворювань.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

Застереження

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням бажано проконсультуватися з лікарем. Вагітним перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря. Не є лікарським засобом. Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування.

Способ применения и дозы

По 2 капсули на день під час їди.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці при температурі не вище 25° С в оригінальній упаковці. Після відкриття упаковки зберігати в прохолодному, сухому місці.

Форма випуску

Капсули.

Упаковка

100 капсул.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) капсулы по 1005 мг №100

По этому товару ещё нет отзывов