Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Омега-3 Голд капс. 1000 мг фл. №60

Код: 34546
Омега-3 Голд капс. 1000 мг фл. №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Омега-3 Голд капс. 1000 мг фл. №60

Состав

  • Містить в кожній капсулі 79-процентний концентрат риб'ячого жиру;
  •  Кожна капсула є джерелом 300 мг ЕПК і 220 мг ДГК;
  • Сприяє оптимальній роботі серцево-судинної системи;
  • Підтримує функцію мозку;
  • Покращує зорову функцію.

Омега-3 жирні кислоти повинні бути включені в дієту будь-якої людини, що піклується про своє здоров'я. На жаль, забезпечення організму даними поліненасиченими жирними кислотами не у всіх людей протікає належним чином. Більше того, існує незначна кількість продуктів, які насичені цими цінними речовинами, що ускладнює і без того нелегке завдання по заповненню дефіциту таких важливих нутрієнтів.

Olimp Gold Omega 3 – чудове джерело 79-процентного концентрату риб'ячого жиру, одержуваного з жирних сортів риби, що живе в холодних водах.

Показания

Джерело риб'ячого жиру в желатинових капсулах Olimp Gold Omega 3 – це постачальник омега-3 жирних кислот, а саме ейкозапентаєнової (ЕПК) і докозагексаєнової кислоти (ДГК), що сприяють оптимальній роботі серця і мозку і підтримують здоров'я очей. При цьому концентрат риб'ячого жиру, що становить основу кожної капсули Olimp Gold Omega 3, на 65 відсотків складається з омега-3 жирних кислот, з яких 300 мг припадає на ЕПК, 220 мг – на ДГК і 100 мг – на інші омега-3 жирні кислоти. Таким чином, в кожній капсулі міститься 1000 мг риб'ячого жиру.

Омега-3 жирні кислоти надзвичайно цінні для нашого організму. В першу чергу вони важливі для підтримання належного функціонування серцево-судинної системи. Вони знижують рівень тригліцеридів і поганого холестерину, що зменшує ризик розвитку захворювань серця і сприяє зниженню підвищеного тиску, що вже підтвердили численні дослідження.

Омега-3 беруть також активну участь у забезпеченні функції мозку, оскільки формують його мембрани клітин. Вони покращують ментальну функцію, оскільки входять до складу мієлінової оболонки, яка ізолює нервові клітини мозку і сприяє тим самим кращої провідності нервових імпульсів. Вважається також, що омега-3 жирні кислоти допомагають нам боротися з депресією. Саме тому люди, в організмі яких знаходиться недостатня їх кількість, частіше перебувають у стані стресу.

Способ применения и дозы

Приймайте по одній капсулі 1-2 рази на день. Бажано не перевищувати рекомендовану кількість.

Даний продукт рекомендований для дорослих в якості харчової добавки до основного раціону і не може виступати в ролі заміни збалансованої дієти.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Омега-3 Голд капс. 1000 мг фл. №60

По этому товару ещё нет отзывов