Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Омега 3 Рыбий жир капс. мягкие желат. 500 мг блистер №30

Код: 62281
Омега 3 Рыбий жир капс. мягкие желат. 500 мг блистер №30
Цена от 49.00 до 78.51 грн

Наличие в 40 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

профилактика рахита

Область применения

детство

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Омега 3 Рыбий жир капс. мягкие желат. 500 мг блистер №30

Состав

 1 капсула містить риб'ячого жиру, збагаченого омега-3 кислотами, 500 мг.

Допоміжні речовини: желатин, гліцерин, калію сорбат.

Маса вмісту капсули-0,5 г ± 7,5 %.

Компоненти, що входять до складу «Омега-3 риб'ячий жир», сприяють нормалізації функціонування серцево-судинної системи, мають загальнозміцнюючі властивості, застосовуються для профілактики раннього атеросклерозу і уповільнення процесу атеросклерозу, профілактики повторного інфаркту після перенесеного інфаркту міокарда; застосовуються в комплексній терапії захворювань, що супроводжуються патологічно підвищеними рівнями ліпідів.

У риб'ячому жирі містяться дві поліненасичені жирні кислоти-ейкозапентаєнова кислота і докозогексаєнова кислота, що мають гіполіпідемічний ефект, надають незначну антикоагуляційну, антиагрегантну, протизапальну та імуномодулюючу дії.

Гіполіпідемічний ефект ейкозапентаєнової і докозогексаєнової кислот обумовлений нормалізацією вмісту ліпопротеїдів низької щільності і ліпопротеїдів дуже низької щільності, зміною рідинних властивостей мембран клітин і підвищенням функціональної активності мембранних рецепторів, що сприяє поліпшенню взаємодії ліпопротеїдів з рецепторами, нормалізації метаболізму ліпопротеїдів.

Показания

Рекомендується вживати дієтичну добавку як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот омега-3.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів добавки дієтичної, дітям до 6 років, вагітність і період лактації, порушення згортання крові, гемофілія, гіпервітаміноз вітамінів А і D, гіперкальціємія.

Застереження

 З обережністю застосовувати людям похилого віку. Не рекомендується застосовувати разом з вітамінними препаратами, до складу яких входять вітаміни А і D, щоб уникнути передозування цих вітамінів. Рекомендується припинити прийом добавки дієтичної принаймні за 4 дні до операції або інших хірургічних втручань. Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником для різноманітного і збалансованого харчування і здорового способу життя. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям від 6 років по 1-2 капсули 3 рази на добу після їди протягом 2-3 місяців. Перед застосуванням необхідна консультація з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання: 

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.

Термін придатності:

2 роки від дати виробництва.

Не є лікарським засобом.

Добавка дієтична.

Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Омега 3 Рыбий жир капс. мягкие желат. 500 мг блистер №30

По этому товару ещё нет отзывов