Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Омега-3 капсулы №120 в Флак.

Код: 52696
Омега-3 капсулы №120 в Флак.
Цена от 350.30 до 593.50 грн

Наличие в 83 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

атеросклероз, дислипидемия

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Омега-3 капсулы №120 в Флак.

Состав

1 капсула Омега- 3  містить: Концентрату жиру лососевих риб - 1000 мг; Омега- 3 полиненасыщенных жирних кислот : Эйкозапентаеновой кислоти - 180 мг; Докозагексаеновой кислоти - 120 мг; Вітаміну Е - 1 МЕ; Додаткові компоненти.

ФАРМАКОЛОГІЧНА ДІЯ: Омега- 3 - біологічно активна добавка до їжі, що містить концентрат жиру лососевих риб і Омега- 3 полиненасыщенные жирні кислоти.

В ході епідеміологічних досліджень було виявлено вплив раціону харчування на ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Так, частота розвитку ішемічної хвороби серця вище в країнах, в яких населення споживає велику кількість тваринної їжі, що містить насичені жирні кислоти. Тоді як в країнах, де населення споживає велику кількість рослинної їжі і тваринної їжі, полиненасыщенные, що містить, жирні кислоти (морепродукти, риба) частота розвитку ішемічної хвороби нижча.

Показания

Омега- 3 застосовують для профілактики захворювань серцево-судинної системи (включаючи профілактику ішемічної хвороби серця, інсульту і інфаркту міокарду, а також артеріальної гіпертензії).

Омега- 3 рекомендують в якості засобу, нормалізуючого обмін холестерину і тригліцеридів, а також застережливого утворення і зростання атеросклеротичних бляшок.

Омега- 3 призначають для нормалізації функції головного мозку, у тому числі при підвищених інтелектуальних навантаженнях і вікових змінах.

Капсули Омега- 3 також можуть застосовуватися для профілактики рецидиву інфаркту міокарду або інсульту.

Противопоказания

Капсули Омега- 3 протипоказані пацієнтам з особистою непереносимістю компонентів, що входять до складу біологічно активної добавки. Омега- 3 не призначають при гемофілії і схильності до розвитку кровотеч.

Рекомендується дотримуватися обережності при призначенні капсул Омега- 3 пацієнтам з хронічною або гострою формою нефриту, жовчнокам'яною хворобою, декомпенсацією серцевої діяльності і панкреатитом.

Способ применения и дозы

Омега- 3 приймають перорально.

Капсули ковтають цілком бажано під час їди (прийом Омега- 3  разом з їжею підвищує біодоступність і ефективність капсул).

Курс прийому і дози Омега- 3 призначає лікар.

Пацієнтам старше 12 років зазвичай рекомендується прийом 1-2 капсул Омега- 3  тричі в добу. Курс прийому - 4 тижні.

Допускається проведення повторних курсів прийому Омега- 3  3-4 рази в рік.

Побочные реакции

Про розвиток побічних ефектів під час прийому капсул Омега- 3 не повідомлялося.

Передозировка

Дані про передозування капсул Омега- 3 відсутні.

Применение в период беременности или кормления грудью

Омега- 3  не застосовують для лікування вагітних жінок. В період лактації питання про доцільність прийому Омега- 3 повинен вирішувати лікар.

ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ: При поєднаному застосуванні з фибратами, статинами і нікотиновою кислотою Омега- 3  знижує ризик розвитку побічних ефектів цих лікарських препаратів.

Условия хранения

Капсули Омега- 3  слід зберігати в оригінальній упаковці в недоступних дітям місцях, де підтримується температурний режим від 15 до 25 С

ФОРМА ВИПУСКУ

Капсули Омега- 3  по 50, 100 або 120 штук в полімерних флаконах.

Термін придатності

капсул Омега- 3  вказаний на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Омега-3 капсулы №120 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: