Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Омега Мультивитамин сироп 200 мл

Код: 69704
Омега Мультивитамин сироп 200 мл
Цена от 209.36 до 266.50 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Омега Мультивитамин сироп 200 мл

Состав

5 мл (ml) продукту містять: поліненасичені жирні кислоти класу Омега-3 - 1250,0 мг (mg) (омега-3 - 369,125 мг (mg), ейкозапентаєнова кислота - 207,0 мг (mg) докозагексаенова кислота - 155,75 мг (mg)), L-аскорбінова кислота (вітамін С) - 22,5 мг (mg), нікотинамід (В3) - 5,0 мг (mg), піридоксин гідрохлорид (В6) - 0,6 мг (mg), тіамін гідрохлорид (вітамін В1) - 0,15 мг (mg), рибофлавін (В2) - 0,15 мг (mg), біотин - 25,0 мкг (μg), ціанокобаламін (В12) - 0,5 мкг (μg) ;

допоміжні речовини: моно- дігліцириди жирних кислот, мальтодекстрин, ксантанова камедь, бензоат натрію, сорбат калію, аспартам, ПЕГ-40, ароматизатор лимон, вода очищена q.s. до 5,00 мл (ml).

Опис

В сучасних умовах підвищеної нервового та емоційного навантаження у дітей суттєво зростає потреба у вітамінах, які мають загальнозміцнюючий ефект, є протекторами нервової тканини і позитивно впливають на функції головного мозку. Забезпечити достатнє їх надходження в організм дитини з продуктами харчування не завжди можливо. І тут на допомогу приходять високоякісні вітамінні комплекси, якими можна доповнити харчовий раціон малюка. Дієтична добавка «Омега Мультивітамін» в формі ніжного сиропу буде зручна для прийому дітям з шести років.

Омега-3 ПНЖК необхідні для правильного формування і функціонування головного мозку, органів зору і центральної нервової системи. Забезпечують нормальний розвиток сенсорних, моторних і поведінкових функцій.

Кислота аскорбінова (вітамін С) надає неспецифічну загальностимулюючу дію на організм. Активізує діяльність залоз внутрішньої секреції і кровотворні функції, бере участь в обміні вуглеводів, посилюючи окислення глюкози; підвищує адаптаційні можливості організму і його опірність до інфекцій.

Нікотинамід (вітамін В3) позитивно впливає на функції головного мозку, серцево-судинної системи, органів травлення і систему крові. Сприяє активізації когнітивних (розумових) процесів.

Піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) виявляє позитивний вплив на функції серцевого м'яза, печінки й гемопоез (кровотворення). Нормалізує амінокислотний обмін в тканинах головного мозку.

Тіаміну гідрохлорид (вітамін В1) позитивно впливає на периферичну нервову систему: нормалізує вуглеводний обмін в нервовій тканині.

Рибофлавін (вітамін В2) сприяє процесам тканинного дихання, позитивно впливає на орган зору.

Біотин відповідає за нормальне функціонування нервової, імунної та травної систем, кісткового мозку. Позитивно впливає на стан шкіри і волосся.

Ціанокобаламін (вітамін В12) чинить позитивний вплив на процеси кровотворення і активізує регенеративні процеси нервової тканини.

Показания

Може бути рекомендована в якості додаткового джерела Омега-3 поліненасичених жирних кислот і вітамінів. Сприяє нормалізації функціонування нервової системи, поліпшенню пам'яті й уваги, розвитку і стимулювання розумових здібностей. Перед вживанням рекомендується порадитися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, хворі на фенілкетонурію, діти до 6 років, вагітність і період лактації.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт не є замінником для різноманітного збалансованого харчування і здорового способу життя. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Способ применения и дозы

Дітям від 6 до 12 років - по 5 мл (ml) (1 мірний ковпачок) 1 раз в день, дорослим - по 5 мл (ml) (1 мірний ковпачок) 2 рази на день до або після їжі. Перед вживанням добре збовтати. Після відкриття флакон зберігати в холодильнику. Використовувати протягом 60 днів після відкриття флакона.

Термін застосування: протягом місяця, подальше вживання узгоджується з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці при температурі від 00 до 250С і відносній вологості повітря 75%.

Термін придатності

24 місяці.

Форма випуску

Сироп в пластикових флаконах або скляних пляшках.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Омега Мультивитамин сироп 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов