Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Оптинол капли оч., 0,21% по 10 мл во флак.

Код: 53231
Оптинол капли оч., 0,21% по 10 мл во флак.
Цена от 195.99 до 409.10 грн

Наличие в 6108 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

синдром сухого глаза, кератоконъюнктивит

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Оптинол капли оч., 0,21% по 10 мл во флак.

Состав

10 мл р-р містить натрію гиалуроната 21,15 мг або 40,28 мг; допоміжні речовини: натрію хлорид; натрію гідрофосфат безводий; натрію дигидрофосфат, дигідрат; вода очищена.

Показания

ХАРАКТЕРИСТИКА: головною метою усунення сухості ока є підвищення стабільності і збільшення об'єму прекорнеальной слізної плівки. Гіалуронова кислота, що входить до складу Оптинола у вигляді натрію гиалуроната, має хімічну структуру, молекулярну масу і властивості реологій, подібні до муцина - компонента людських сліз. Завдяки своїм властивостям гіалуронова кислота зволожує око, не погіршуючи зір. Крім того, її здатність зв'язувати воду дозволяє зберігати поверхню ока вологою.

При місцевому застосуванні гіалуронова кислота підвищує стабільність прекорнеальной слізної плівки, позитивно впливає на епітеліальний шар, сприяє збільшенню об'єму слізної рідини і вологості рогівки, а також зменшує випар сліз з поверхні ока. Оптинол 0,40% - це в'язкіші краплі, які подовжують дію гиалуроната натрію на поверхні очей. Краплі Оптинол 0,40% зволожують поверхня ока впродовж довшого часу і посилюють захист. Натрію гиалуронат не абсорбується після місцевого використання.

Оптинол 0,21% і 0,40% краплі очні призначають при симптоматичному лікуванні сухості рогівки і кон'юнктиви (синдром "сухих очей"). Для тимчасового полегшення паління і роздратування, викликаних сухістю ока, і як захист від подальшого роздратування. Для тимчасового полегшення дискомфорту, викликаного незначним роздратуванням ока або: впливом на нього вітру, сонця, диму, централізованого опалювання, кондиціонерів, флуоресцентного освітлення, тривалої роботи з монітором комп'ютера, носінням контактних лінз; після застосування лікарських препаратів, які можуть викликати сухість і роздратування поверхні ока; при захворюваннях і станах, які можуть викликати сухість і дискомфорт в оці.

Противопоказания

Оптинол сумісний з усіма видами контактних лінз і може надавати відчуття комфорту при носінні контактних лінз. Під час закапування Оптинола 0,40% рекомендується зняти на 15 мін контактні лінзи. При використанні Оптинола 0,21% знімати контактні лінзи з очей під час закапування не треба. Крапельниця очних крапель Оптинол має фільтр, який захищає від забруднення вміст контейнера після його розкриття впродовж 180 днів. Оптинол призначений для індивідуального використання тільки однією людиною. У разі важкої або стійкої форми сухості очей необхідно проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Закапують по 1-2 краплі в кожне око 3 рази в добу. Після закапування слід моргнути кілька разів, щоб розчин рівномірно розподілився по усій поверхні ока. При кожному морганні гиалуронат натрію утворює захисну оболонку на поверхні ока. У разі потреби частоту закапування можна підвищити, оскільки Оптинол не містить консервантів. Значне підвищення частоти використання засобу Оптинол (наприклад більше 10 раз на добу) дозволяється за призначенням лікаря-офтальмолога і під його спостереженням. Тривалість використання лікар визначає індивідуально.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ : при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Оптинол капли оч., 0,21% по 10 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов