Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Орцерин плюс табл. №30

Код: 75624
Орцерин плюс табл. №30
Цена от 290.11 до 495.60 грн

Наличие в 2361 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

остеоартрит (артроз) бедра или колена

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Орцерин плюс табл. №30

Состав

діючі речовини: глюкозамін сульфат калію хлорид 750 мг (mg), метилсульфоніл метан 250 мг (mg), діацереїн 50 мг (mg);

допоміжні речовини: повідон (Е1201), бета-циклодекстрин (Е459), натрію лаурилсульфат (Е487), целюлоза мікрокристалічна (Е460i), натрію кроскармелоза (Е468), магнію стеарат (Е470)4 таль1 1 , поліетиленгліколь (Е1521); хіноліновий жовтий (Е104)

Орцерин Плюс - дієтична добавка для опорно-рухового апарату.

Глюкозамін сульфат калію хлорид присутній в організмі людини і використовується разом з сульфатами для біосинтезу гіалуронової кислоти синовіальної рідини та глікозаміногліканів основної субстанції суглобового хряща.

Механізм дії глюкозаміну сульфату – стимуляція синтезу глікозаміногліканів і, відповідно, суглобових протеогліканів. Крім того, глюкозамін виявляє протизапальні властивості, уповільнює процеси деградації суглобового хряща головним чином за рахунок його метаболічних активностей, здатності пригнічувати активність інтерлейкіну 1 (IL-1), що, з одного боку, сприяє впливу на симптоми остеоартриту, а з іншого – затримці структурних . порушень суглобів.

Метил сульфоніл метан – органічна сірковмісна сполука, є ключовим метаболітом диметилсульфоксиду (ДМСО) та містить 34% органічної сірки. ЧСЧ входить до складу багатьох ендогенних білків (у тому числі білків сполучної тканини – колагену, еластину, кератину), гормонів та інших метаболічно активних сполук. ЧСЧ має протизапальну та знеболювальну дію.

Численні зарубіжні дослідження показали, що ЧСЧ сприяє більш швидкому відновленню суглобів і м'язів після фізичного навантаження, має протизапальну, антиоксидантну, антиалергенну властивість. ЧСЧ бере участь у формуванні сполучної тканини, біосинтезі колагену, що сприяє еластичності шкіри та зміцненню м'язів.

Діацереїн виявляє аналгетичні, антипіретичні та протизапальні властивості при лікуванні остеоартриту. Діацереїн і його активний метаболіт реїн мають протизапальний ефект, в той же час вони не інгібують синтез простагландинів і, отже, не мають гастродуоденальних побічних ефектів.

Діацереїн інгібує синтез та вивільнення різних прозапальних цитокінів (інтерлейкіну 1, інтерлейкіну 6, інтерлейкіну 18 та фактору некрозу пухлини альфа), протеолітичних ферментів (наприклад, колагенази стромелізину), вільних радикалів кисню та інших факторів. Діацереїн стимулює синтез протеогліканів, глікозаміногліканів та гіалуронової кислоти, які є основними компонентами хряща.

Діацереїн уповільнює прогресування деструкції синовіальної речовини та суглобів на основі перерахованих вище механізмів дії.

Показания

Може бути рекомендована лікарем як джерело біологічно активних речовин: глюкозаміну, метил сульфоніл метану (МСМ), діацереїну, при станах, що супроводжуються дегенеративно-дистрофічними змінами суглобів та хребта; для прискорення утворення кісткового мозоля при переломах.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу Орцерин Плюс, дітям до 18 років, вагітним та жінкам у період годування груддю.

Не є лікарським засобом. Без ГМО. Дієтична добавка

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці на добу після їди або за рекомендацією лікаря. Термін і можливість повторного застосування погоджувати з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25°C у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Орцерин плюс табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов