Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Органайзер (таблетница) пластиковый Enjee XLN-209C на 1 день

Код: 34272
Органайзер (таблетница) пластиковый Enjee XLN-209C на 1 день
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Органайзер (таблетница) пластиковый Enjee XLN-209C на 1 день

Состав

Загальна характеристика

Органайзери для таблеток Enjee призначені для зберігання препаратів, вони дозволяють допомагають упорядкувати графік, полегшити контроль і уникнути помилок при прийомі лікарських засобів і дієтичних добавок. Органайзери спрощують їх транспортування і зберігання.

Органайзери для таблеток Enjee виготовлені з безпечного пластика, який легко миється і не виділяють токсичних речовин при зіткненні з таблетками. Герметичність органайзерів дозволяє зберігати препарати в первісному вигляді, тому на них не впливає ні волога і ні інші зовнішні чинники. Усередині виробів розміщені перегородки, які дозволяють розділяти таблетки по видам або за кількістю прийомів. Органайзери для таблеток дуже функціональні, наприклад, в них можна розкладати препарати по годинах прийому. Органайзери для таблеток дозволяють завжди мати необхідні ліки під рукою!

Щодня великому числу людей доводиться приймати безліч пігулок від абсолютно різних захворювань. Як же не переплутати дозування різних препаратів і час їх прийому? Справитися з цією досить складним завданням під силу тільки органайзеру для таблеток. Вони являють собою пластикові коробочки зі спеціальних харчових матеріалів, що відповідають всім вимогам санітарних і гігієнічних норм. Кожен, хто змушений приймати щодня кілька видів таблеток або вітамінів, оцінить це просте і виключно корисний винахід. Розкладіть таблетки по відділеннях (осередкам) органайзера, їх в цьому виді вироби - чотири для поділу на ранок / день / вечір / час перед відходом до сну.

Регистрационные данные

Инструкция для: Органайзер (таблетница) пластиковый Enjee XLN-209C на 1 день

Производитель: Шенжен Xин Линг Нан Cо. Лтд (Китай)

Регистрация: 05.03.02-03/2199

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AY) Другие нетерапевтические вспомогательные продукты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Органайзер (таблетница) пластиковый Enjee XLN-209C на 1 день

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: