Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Органический ополаскиватель Bisheffect флакон 500 мл

Код: 62285
Органический ополаскиватель Bisheffect флакон 500 мл
Цена от 75.00 до 100.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

стоматология

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Органический ополаскиватель Bisheffect флакон 500 мл

Состав

Вода очищена, магнію хлорид (Бішофіт Полтавський), гліцерин, кокамідопропілбетаін, ароматизатор, бензоат натрію, екстракт меду,
екстракт петрушки, екстракт кори дубу, молочна
кислота, естракт нагідків, хлорофіл натуральний, ефірна олія м?яти.

Опис

Ополіскувач для зубів і ясен від Bisheffect - унікальний засіб, до складу якого увійшли максимально ефективні і безпечні компоненти. У його основі використовується мінерал бішофіт, який має цінні властивості. Компонент добувають на Полтавщині. Склад ополіскувача включає тільки органічні інгредієнти, завдяки чому засіб повністю безпечний для здоров'я.

Переваги ополіскувача на основі бішофіту

Органічний ополіскувач бішофіт може стати хорошим рішенням для багатьох проблем з ротовою порожниною, допоможе дбайливо піклуватися про гігієну зубів, доглядові процедури з ним будуть максимально ефективні. Дія засобу забезпечує наявність у складі мінералу бішофіту, який володіє безліччю корисних властивостей, - перешкоджає розмноженню мікробів, знімає запальний процес.
Окрім основної діючої речовини, комплекс містить різні рослинні екстракти, що мають оздоровчий
ефект.

Ополіскувач для зубів має такі особливості:

  • немає фтору, ПАВ, летких і горючих речовин;
  • очищаючі компоненти щадяще прибирають наліт;
  • витяжка кори дуба має антисептичну і антиоксидантну дію, прибирає запалення, потрібна для профілактики захворювань ясен.

Також можна використовувати цей ополіскувач і для чутливих зубів. Така ретельно підібрана і продумана формула схвалена Асоціацією стоматологів.

Показания

Лікування порожнини рота і горла за допомогою ополіскувача з бішофітом

Ополіскувач для зубів з бішофітом - органічний засіб, що володіє широким спектром дії. Бішофіт, який лежить в його основі, натуральний мінерал з високим вмістом магнію і інших корисних речовин.
Магній виступає натуральним регулятором біохімічних і фізіологічних процесів, впливає на функціонування іонних каналів. Дефіцит цієї _речовини може стати причиною цілого ряду патологічних проблем: запалення сполучної тканини; проблеми з електролітним обміном, дисбаланс вітамінів і ін. Купити обполіскувач для зубів від Bisheffect можна для боротьби з різними патологіями. Компоненти в складі мають протинабряковий ефект, зупиняють запальний процес, зводять до мінімуму активність хвороботворних мікроорганізмів.

Ополіскувач з бішофітом має широкий діапазон дії, користуючись цим засобом одночасно здійснюється протизапальний і бактерицидний вплив. Такі властивості складу дозволяють нормалізувати мікроциркуляцію і обмінні процеси в організмі, позитивно впливають на роботу щитовидної залози, підвищують імунітет. Проводилися дослідження впливу засобів з бішофітом на процес лікування.

Залежно від вибраного дозування збільшувався фагопитарний показник нейтрофілів у декілька
рез 3 дні після припинення використання оказники не міняються. Ці дослідження дають можливість відмітити силу дії бішофіту на запальні процеси.

Вивчення дії засобів з бішофітом привело до таких висновків: лікування запалення, гнійних утворень в порожнині рота зменшує місце поразки в 2 рази за 3 дні, а через 7 днів використання бішофіту практично повністю. Бактеріологічні дослідження поширення стафілокока на слизовій оболонці рота показали значне зменшення зниження кількості життєздатних бактерійних мікроорганізмів на 2-й день лікування. Протягом тижня спостерігається спад зростання кількості бактерій, і на 10 день - повне одужання. На підставі отриманих в дослідженнях даних, учені дійшли висновку, що додавання бішофіту в засоби для оболіскування рота допомагає поліпшити процес очищення, боротися з бактерійним середовищем.

Бішофіт Полтавський має яскраво виражений гірко - солоний смак, тому ополіскувач з бішофітом відрізняється від звичних вам ополіскувачів.

Є досвід застосування ополіскувача Bisheffect в _ранньому періоді після оперативного втручання: перикоронарит, періостит, альвеоліт - зазначено швидше спостерігається очищення ран, зменшення набряків і болю. Також успішне спільне застосування Органічна лікувальна зубна паста
Bisheffect на основі бішофіту і Органічний лікувальний ополіскувач для порожнини рота Bisheffect на основі бішофіту при:

  • цистектомія,
  • гінгівопластика,
  • відкритий кюретаж,
  • атипове видалення ретенованих зубів,
  • дентальна імплантація, синус-ліфтинг.

Способ применения и дозы

В ковпачок або стакан набрати 20-30 мл ополіскувача, обполіскувати рот протягом 30 секунд. Можна використовувати в іригаторах.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Органический ополаскиватель Bisheffect флакон 500 мл

По этому товару ещё нет отзывов